Aproape 16.000 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19  în ultimele 24 de ore, din care peste 10.000 cu prima doză.

Citeste si: Valeriu Gheorghiță: ”101 noi cazuri de infectare cu varianta Delta, în România”

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, marţi, că în ultimele 24 de ore au fost vaccinate aproape 16.000

de persoane, din care peste 10.000 cu prima doză.

Vaccinarea împotriva COVID-19

Potrivit CNCAV, 15.904 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, iar dintre acestea 10.704 au primit prima doză.

Citeste si: Andrei Baciu a vorbit despre a treia doză de vaccin Sars-Cov-2: „Va fi nevoie să avem dovezi ştiinţifice robuste în spate”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

În aceeaşi perioadă au fost înregistrate şase reacţii adverse: trei la vaccinul Pfizer, una la Moderna şi două la cel Johnson & Johnson. Alte 59 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Citeste si: Câți români s-au vaccinat împotriva COVID-19 în ultima zi

„Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan şi instantaneu, apar diferenţe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h. În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp", a explicat CNCAV.

Citeste si: Valeriu Gheorghiță, grav semnal de alarmă privind pandemia de Covid 19! Câte cazuri de coronavirus ar putea avea în septembrie România!

De la începutul campaniei, au fost vaccinate 4.961.855 de persoane, din care 4.811.004.

Citeste si: Vaccinarea în România! Peste 15.000 de persoane au fost vaccinate anti-COVID în ultimele 24 de ore


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si