Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, în total în ultima zi s-au vaccinat 16.502 persoane, dintre care 11.099 cu prima doză. Dintre acestea, 4.129 au primit serul Pfizer, 171 Moderna, 8 AstraZeneca şi 6.791 Johnson&Johnson.

Citeste si: Barna propune ca persoanele vaccinate să poată merge la mall în weekend, iar celelalte în restul săptămânii

Din data de 27 decembrie 2020, au fost vaccinate 4.929.689, dintre care 4.775.014 cu schema completă de vaccinare, iar până acum, în România au fost utilizate 9.298.140 doze de vaccin dintre cele care au fost aduse în ţară.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Pfizer

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech (în ultimele 24 de ore): 4.129 de persoane vaccinate cu o doză; 5.069 de persoane vaccinate cu a două doză.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Moderna

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Moderna (în ultimele 24 de ore): 171 persoane vaccinate cu o doză; 216 persoane vaccinate cu a două doză.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul AstraZeneca

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca (în ultimele 24 de ore): 8 persoane vaccinate cu o doză; 118 de persoane vaccinate cu a două doză.

Câre persoane s-au vaccinat cu serul Johnson & Johnson

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Johnson & Johnson (în ultimele 24 de ore): 6.791. Vaccinul nu necesită rapel.

Citeste si: O zi liberă plătită pentru cei care se vaccinează: Iohannis a promulgat legea

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Reacții adverse vaccin anti-COVID[Sursa foto: PixaBay]

Câte reacții adverse s-au înregistrat în ultima zi

Numărul de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare: 7, dintre care 4 reacții la vaccinul Pfizer, 1 reacții la vaccinul Moderna, 0 reacții la vaccinul AstraZeneca și 2 reacţii adverse la vaccinul Johnson&Johnson. Un număr de 61 de reacții adverse sunt în curs de analiză.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si