In articol:
Pescobar a decis să-și extindă din nou afacerea. De data aceasta, patronul a ales Clujul. În luna septembrie a anului acesta ANPC a găsit nereguli grave în locațiile deschise de către Paul Nicolau.
Câți bani a plătit Pescobar pe amenzi?
Atunci, restaurantul său din Herăstrău a fost închis, după ce inspectorii au dat de alimente expirate, de produse ținute în condiții improprii, dar au descoperit și că locația respectivă nu avea autorizație de la primărie.
„Sunt dator și doresc să ofer o explicație atât opiniei publice, cât și mass-mediei din România: Cu bucurie pot confirma că nu s-a găsit nicio marfă deteriorată; întregul lot era în perfectă stare pentru consum.
Citește și: O femeie s-a ales cu toxiinfecție alimentară după ce a făcut o greșeală des întâlnită în bucătărie
Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro
Mai apoi, ANPC a închis și restaurantele din Snagov și Timișoara. În total, amenzile l-au costat pe Paul Nicolar 30.000 de euro, însă prejudiciul s-a ridicat la 500.000 de euro, deoarece el a trebuit să plătească în continuare salariile și cazările angajaților săi, chiar dacă locațiile sale au fost închise.
Clienții spun că fructele de mare nu sunt de calitate
Acum, odată cu noua locație inaugurată, deja clienții care i-au trecut pragul și-au spus nemulțumirile pe Google.
„Aspect de cantină. Restaurantul a fost deschis înainte de a fi terminate finisajele. Mobilier ieftin și nici un obiect din restaurant nu te face să te simți că ai fi într-un local de top. Grupurile sanitare nefinisate și fără accesorii, gen coș de gunoi, șervețele sau uscător. Mâncarea acceptabilă ca și gust”, este una dintre recenziile lăsate restaurantului.
Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro
Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro
„Gogule, nu așa se deschide un restaurant, fără baie, fără muzică și cu 20 de muncitori între clienți. Bodyguarzii ăia ce servesc? De doi lei. La Cluj într-un an ești pa”, a mai scris un alt client nemulțumit.
De asemenea, mulți au fost nemulțumiți și de faptul că rezervările lor nu au fost respectate și au fost trimiși cu nonșalanță acasă, deși au sunat cu o săptămâna înainte. Pe Tik-Tok-ul său acesta se laudă și cu faptul că în doar 4 zile de la deschidere restaurantul său a încasat 191.000 de euro.