Close sidebar
Close sidebar

Peste 1.200 de polițiști au asigurat ordinea și liniștea publică de Paște, în Constanța. Ce măsuri au fost luate

Anul acesta, de Paște, autoritățile din Constanța au făcut tot posibilul pentru ca această sărbătoare să nu se soldeze cu evenimente nefericite.

Estera Maria,

Peste 1.200 de polițiști au asigurat ordinea și liniștea publică de Paște, în Constanța. Ce măsuri au fost luate

[Sursa foto: huff.ro/Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cu ocazia Paștelui Ortodox, peste 300 de polițiști au fost prezenți zilnic, pe străzi, pentru a asigura ordinea și liniștea publică. 

Dispozitivele de ordine și siguranță publică au acționat mai ales în zona lăcașurilor de cult, dar și pe principalele artere rutiere, pentru a preveni orice fapte antisociale și a crește gradul de siguranță rutieră.

Citește și: Calendar ortodox mai 2023. Cele mai importante sărbători cu cruce roșie

Ce măsuri au fost luate de Paște

Paștele Ortodox a fost celebrat în țara noastră cu numeroase manifestări religioase la care au fost prezente multe persoane în zona lăcașurilor de cult. În acest sens, Inspectoratul de Poliţie Județean Constanţa a dispus măsuri suplimentare pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică. 

Citește și: Cadouri inedite pentru soldații ruși. Au primit icoane cu Vladimir Putin de Paște

Așadar, zilnic, peste 300 de polițiști din cadrul structurilor de Ordine Publică, Rutieră, Investigații Criminale, Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, s-au folosit de aproximativ 90 de autospeciale și 17 aparate radar. 

Citeste si: Horoscop săptămânal pentru perioada 15- 21 iulie 2024: Succesul este garantat pentru acest nativi- kanald.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Măsurile au fost luate pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică și asigurarea desfășurării traficului rutier în condiții optime.

Citește și: Tragedie în ziua de Paște. Doi tineri români au murit, după ce mașina în care se aflau s-a rupt pe jumătate

Dispozitivele de ordine şi siguranţă publică au fost amplasate în localități, în proximitatea lăcaşurilor de cult, pentru a preveni comiterea oricăror fapte antisociale și mai ales a infracțiunilor comise cu violență, dar și pe tronsoanele intens circulate ale drumurilor naţionale şi judeţene, în scopul prevenirii accidentelor şi ambuteiajelor rutiere,

fluidizării circulaţiei şi combaterii vitezei excesive.    

Citește și: VIDEO- Patru șoferi din Neamț au fost depistați în trafic sub influența substanțelor interzise. Ce au transmis autoritățile

Patru șoferi din Neamț au fost depistați în trafic sub influența substanțelor interzise

Patru șoferi din județul Neamț au fost depistați în trafic  sub influența substanțelor psihoactive. Razia a fost organizată în cursul zilei de marți în municipiul Neamț.

Substanțele interzise consumate sunt Canabis și Benzodiazepine.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Îmbrânceli și bătaie pe scena festivalului Beach, Please! Cine este artistul care a fost doborât la pământ- radioimpuls.ro

Șoferii depistați s-au ales cu dosar penal, iar permisul de conducere le-a fost reținut.

Citește și:  Ce se întâmplă cu Ana Morodan după ce a fost prinsă la volan beată și drogată? Vedeta a postat un nou mesaj: „Până mă fac bine”

Oamenii legii au desfășurat razii în județul Neamț pentru a-i prinde în flagrant pe șoferii care aleg să se aventureze la drum sub influența substanțelor interzise.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI