Close sidebar
Close sidebar

Peste 100.000 de persoane vaccinate deja în Rusia

Peste 100.000 de persoane au fost vaccinate deja împotriva covid-19 în Rusia, a anunţat ministrul rus al Sănătăţii Mihail Muraşko, în contextul în care Moscova şi-a prezentat vaccinul Sputnik V prin videoconferinţă în cadrul unei sesiuni ONU, relatează Reuters.

Catalina Popa,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Preşedintele rus Vladimir Putin a cerut miercuri autorităâilor să lanseze o campanie de vaccinare în masă, pe bază voluntară, începând de săptămâna viitoare.

Rusia anunţa la 11 noiembrie că a vaccinul său Sputnik V are o eficienţă de 92%, potrivit unor rezultate intermediare ale unor teste clinice.

Ciolacu, întrebat dacă se va vaccina împotriva SARS-CoV-2: „Sigur! Mă bucur că vaccinarea nu este obligatorie!”

Întrebat miercuri seară, într-o emisiune televizată, dacă se va vaccina împotriva noului coronavirus, Marcel Ciolacu a răspuns afirmativ.

Marcel Ciolacu, declarații despre vaccinarea împotriva virusului Sars-Cov-2

"Sigur! Am şi spus: sper să nu mă vaccinez înaintea mamei mele, pe care nu am văzut-o de cinci luni şi care cu toţi fraţii am izolat-o, săraca, în casă.

Dar, categoric, mă voi vaccina. Este singura posibilitate. Mă bucur, totodată, că vaccinarea nu este obligatorie în România. Fiecare om trebuie să decidă singur. Dar ne-a ajutat Dumnezeu să avem specialişti care trebuie să ia locul nostru, al politicienilor, să vină la televizor şi să explice de ce este bine să se vaccineze lumea”, a afirmat Marcel Ciolacu miercuri seară, într-o emisiune la România Tv.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Alegeri parlamentare 2020: A început OFICIAL campania pentru alegerile parlamentare! Ce reguli trebuie respectate

Citeste si: Marcel Ciolacu, mesaj pentru Ludovic Orban: "V-aţi bătut joc de oameni! Aţi scos bătrânii care muncesc din greu în frig şi ploaie cu deciziile voastre aberante"

Întrebat ce ar trebui făcut în privinţa celor care vor refuza vaccinarea, Ciolacu a susţinut că în cazul lor ar fi nevoie de "o monitorizare aparte” din partea autorităţilor.

"Trebuie să insistăm şi trebuie să existe, aici statul trebuie să aibă o monitorizare aparte, ca să nu mai devină focare”, a

adăugat liderul social-democrat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI