Close sidebar
Close sidebar

Peste 100 de incendii provocate de pisici în Coreea de Sud

Peste 100 de incendii provocate de pisici au avut loc în Coreea de Sud. Proprietarii de animale sunt avertizați să aibă grijă când lasă animalele acasă singure.

Diana Puiu,

Peste 100 de incendii provocate de pisici în Coreea de Sud

[Sursa foto: google.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Departamentul Metroploitan de Pompieri din Seul a spus că pisicile au provocat, între ianuarie 2019 și noiembrie 2021, 107 incendii. Din spusele pompierilor, se presupune că pisicile declanșează incendiile de la sobe sau dispozitive electrice.

Citeste si: Sute de case din Colorado au fost complet distruse de un incendiu uriaș

Incendiile, produse de pisici și aparatura inteligentă

Ele pot aprinde aragazul printr-o singură atingere, iar aparatele electrice performante, odată pornite, se pot supraîncălzi. „ Incendiile provocate de pisici sunt tot mai dese”, a declarat Chung Gyo-chul, un oficial al departamentului. „Sfătuim persoanele cu animale de companie să acorde o atenție sporită, deoarece focul s-ar putea răspândi mai repede atunci când nimeni nu este acasă”.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Tragedie în Botoșani: Un bătrân a murit, în prima zi de Crăciun, după ce locuinţa i-a luat foc

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI