Close sidebar
Close sidebar

Peste 100 de victime în urma uraganului Ian. Autoritățile din Florida continuă căutările

Uraganul Ian a lovit cu Florida cu o putere de Categoria 4. Bilanțul deceselor a ajuns la 101, iar salvatorii sunt în căutarea supraviețuitorilor.

Diana Bostan,

Uraganul Ian


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cel puţin 54 de oameni au murit doar în Comitatul Lee, iar alte 24 de morţi au fost raportate în Comitatul Charlotte – în creştere faţă de 12. 

Citeste si: Uraganul Ian, pagube uriașe

Peste 100 de victime în urma uraganului Ian

Peste 1.600 de oameni au fost salvaţi din calea uraganului Ian în zone din sud-vestul şi centrul Floridei, începând de săptămâna trecută, a declarat duminică Biroul guvernatorului Ron DeSantis, scrie news.ro.

Citeste si: VIDEO: Eroii din Florida, care au salvat de la înec un bărbat, sunt români

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Locuitorii s-au întors acasă după retragerea apei din unele zone, însă ce au găsit i-au lăsat cu ochii în lacrimi, mulți fiind nevoiți să reconstruiască de la zero.

Mulți locuitori nu au apă potabilă sau electricitate

Există mai multe controverse legate de ordinul de evacuare anunțat înainte ca uraganul să lovească uscatul.

Citeste si: Un român prins în mijlocul urgiei provocate de uraganul Ian face mărturii cutremurătoare: „Parcă ar fi explodat o bombă”

”Din păcate, atât de mulţi oameni au ales să nu se evacueze”, a spus el. ”Ştiţi, cred că am mai spus că aveam loc pentru 40.000 de oameni în adăposturile noastre, dar numai 4.000 au venit, ceea ce înseamnă că oamenii au luat decizia conştientă de a nu se evacua (…)”, a arătat el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI