Armata rusă pierde soldați. De la începutul războiului, 14.200 de soldați ruși au fost uciși, 450 de tancuri distruse și 112 elicoptere doborâte. Atât Rusia, cât și Ucraina s-au confruntat cu pierderi extrem de mari de la începutul invaziei.

Citeste si: Rusia avertizează Bulgaria să nu ajute Ucraina cu arme

Numărul soldaților ruși uciși vine de la oficialii americani

Rusia a susținut pe data de 3 martie că 498 de soldați ruși au fost uciși, însă datele nu au mai fost actualizate de atunci.
Numărul real vine de la oficialii americani.

Citeste si: Doi părinți din Scoția au avut parte de un șoc când s-au întors din vacanță. Fiul lor fugise în Ucraina, să lupte: ”Este greu”

Ucraina susține că forțele sale au doborât și: 450 de tancuri, 93 de aeronave, 112 elicoptere și a dezactivat 43 de sisteme antiaeriene.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Armata rusă își intensifică atacurile împotriva obiectivelor civile din Ucraina, avertizare care vine din partea Departamentului Apărării din SUA.

Armata rusă intensifică atacurile asupra clădirilor civile

"Vedem o creştere a loviturilor asupra infrastructurii civile, asupra ţintelor civile'', a afirmat o înaltă oficialitate americană de la Pentagon.

Citeste si: Rusia a stabilit noi reguli stricte pentru străinii care solicită aprobare pentru a cumpăra şi vinde active ruseşti

"Aşadar, după trei săptămâni (de la începerea invadării Ucrainei), ei încă sunt capabili să-şi menţină forţa în teren, dar nu fără dificultăţi. După

trei săptămâni, îi vedem că încep să se gândească la  reaprovizionare din alte părţi, inclusiv la sprijin pentru personalul militar. Şi ştiţi, după ce au trecut două săptămâni, am văzut cum fac apel la luptători străini, ceea ce a fost de asemenea o evoluţie interesantă'', a afirmat reprezentantul Pentagonului. 

Citeste si: Klaus Iohannis, declarații după întâlnirea cu președintele Estoniei. "Prezența militară a Rusiei în Belarus are implicații pe termen mediu și lung"

În zona orașului Odesa s-a observat activitatea unei nave rusești, dar nu a dat niciun semn de atac.  ''Nu suntem siguri ce intenţionează să facă, ce se pregătesc să facă'', a mai spus demnitarul american, potrivit Agerpres, care citează DPA.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si