Close sidebar
Close sidebar

Peste 200 de bucureşteni îngheaţă de frig în case şi nu au apă caldă. Situaţia s-ar putea complica

Bucurestenii risca sa inghete de frig in apartamente din pricina unei retele de termoficare care ar putea ceda oricand. Numai in ultimele 24 de ore, peste 200 de locuinte au ramas fara caldura si apa calda, iar acolo unde au loc avarii, tevile, vechi de o jumatate de secol, sunt carpite cu dopuri de lemn. Iata dovada ca stam pe un butoi cu pulbere.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Iata cum arata in imagini dezastrul de la Radet. Un butoi cu pulbere gata sa explodeze in orice moment si sa lasa toata capitala captiva gerului. 4 mii de kilometri de tevile mancate de rugina si erodate in multe locuri, care, sub presiune, pot ceda oricand. Reparatiile sunt facute de mantuiala si pun in pericol vieti.

Pe o alta strada, revolta e aceeasi. Conductele noi ruginesc la marginea drumului, in vreme ce tevile pline cu apa calda stau sa crape.Nu e de mirare ca pierderile de caldura si apa calda sunt uriase, iar asta se reflecta in facturi enorme la intretinere. In plus, in fiecare zi sunt cate 10 avarii.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

In ultimele trei zile, peste 500 de blocuri au ramas incremenite in frig. Cei de la Radet recunosc ca multe conducate nu au fost schimbate de mai bine de o jumatate de secol. Spun, insa, ca au mainile legate si nu pot preveni un eventual dezatru.

Refacerea intregii retele ar costa 3 miliarde de euro, bani pe care responsabilii sustin ca nu ii au. Pana atunci, in orice moment, bucurestenii se pot trezi in mijloc de iarna cu caloriferele inghetate si fara apa calda la robinete.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI