„Drogurile confiscate cantaresc in total 423 de kilograme si 222 de grame. Conform analizelor preliminare este o heroina de o puritate foarte ridicata, de aproape 70%. Pretul ei este estimat la 63,48 de milioane de leva”, echivalentul a circa 32,5 milioane de euro, a declarat duminica directorul vamilor bulgare, Gheorghi Kostov.

Procurorul general al Bulgariei a declarat ca este cea mai mare cantitate de droguri capturata vreodata in statul vecin dintr-un singur mijloc de transport.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Camionul transporta materiale de constructie pentru o societate de produse alimentare din Olanda. Drogurile erau ambalate in aproximativ 400 de pachete ascunse printre materiale. soferul camionului si proprietarul unui depozit unde s-a efectuat incarcarea vehiculului au fost arestati.

Oficiali bulgari din Ministerul de Interne spun ca drogurile au fost aduse din Iran prin Turcia de catre un sofer de tir iranian. Drogurile au fost mutate ulterior intr-un camion.

Pe data de 24 aprilie, autoritatile bulgare au confiscat alte 214 kilograme de heroina la un punct de frontiera cu Turcia, drogurile fiind descoperite intr-un camion iranian care se indrepta tot catre Olanda.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si