Close sidebar
Close sidebar

Peste 80 de minori din Romania, care erau dati disparuti, au fost gasiti

Aproape 180 de persoane disparute sau pe numele carora existau mandate emise de instante au fost depistate de politisti in ultima saptamana, intre acestea fiind si peste 80 de minori care erau dati disparuti, potrivit Politiei Romane.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In perioada 29 septembrie- 5 octombrie, politistii din tara au depistat 125 de persoane semnalate ca fiind disparute, dintre care 84 de minori.

De asemenea, au fost depistate 52 de persoane urmarite- 40 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea, sase aveau mandate de arestare preventiva, patru persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar doua aveau sentinte de internare in unitati medicale de specialitate.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Printre cei depistati de politisti in ultima saptamana se numara un barbat de 67 de ani, din judetul Vaslui, care se sustragea executarii unei pedepse de 4 ani si 9 luni de inchisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte, un barbat de 44 de ani din judetul Botosani, care se sustragea executarii unei pedepse de 3 ani si 4 luni de inchisoare pentru ultraj si un tanar de 21 de ani, din judetul Arad, care are de executat 2 ani de inchisoare pentru talharie.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI