Close sidebar
Close sidebar

Peste 90 de persoane, salvate de pompieri dupa ce au ramas inzapezite pe drumul Constanta – Valu lui Traian

Peste 90 de persoane au fost salvate de pompierii constanteni, pana vineri dupa-amiaza, de pe drumul care leaga Constanta de Valu lui Traian, acestea fiind blocate timp de mai multe ore in autoturisme, autocare si microbuze ramase in zapada. Multi oameni si-au abandonat masinile si au fost transportati pana la intrarea in municipiu, unde au fost asteptati de catre rude sau prieteni.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor ISU Dobrogea, pana vineri dupa-amiaza, pompierii au salvat peste 90 de persoane care ramasesera blocate pe DN 3 intre Constanta si Valu lui Traian in zeci de autovehicule.

Echipele de interventie au lucrat cateva ore pentru deszapezirea masinilor, iar acolo unde acest lucru nu a fost posibil au transportat pasagerii pana la intrarea in municipiul Constanta unde au fost asteptati de rude si prieteni care sa-i duca acasa.

Astfel, pe acea portiune de drum ramasesera blocate 15 autoturisme, sase microbuze si trei autocare.

In zona respectiva s-a format un strat de zapada de aproximativ 30 de centimetri, iar vizibilitatea este zero.

Citeste si: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Jurnalul muncii fără oprire într-o fermă din Germania: "Tai ceapa 3 pe 3 cm. Nu există program, nu există de luni până vineri"- antena3.ro

La ora transmiterii acestei stiri, operatiunea de salvare este in desfasurare, atat in zona Valu lui Traian, cat si in alte locuri din judetul Constanta.

La Valu lui Traian intervin si militari de la Brigada 9 Mecanizata Marasesti.

Judetul Constanta se afla sub cod rosu de viscol pana vineri la ora 18.00, toate drumurile judetene si nationale fiind inchise. De asemenea, traficul feroviar este oprit, iar toate trenurile au ramas in statii.

Sursa: News.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI