Close sidebar
Close sidebar

Pește la cuptor. Cum se prepară corect. Ingredientul care dă tot gustul!

Pește la cuptor. De Florii, este dezlegare la pește. Vă prezentăm astăzi o rețetă simplă și delicioasă!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Pește la cuptor. De ce ai nevoie:

    1.5 kg peşte proaspăt
    1 lămâie
    4-5 linguri ulei
    200 ml vin alb
    1-2 cepe
    3-4 căţei de usturoi

    Citeste si: Icre. Cum repari simplu icrele tăiate. Preparatul este nelipsit de pe mesele de Florii

    1-2 foi dafin
    1 lingura pastă de roşii
    sare, piper
    piper boabe

    Citeste si: Sparanghel. Ce este, de fapt, această legumă care se găsește și în supermarketurile de la noi

    Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

    Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

    Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

    Pește la cuptor. Cum se prepară:

    1. Se curăţă peştii de solzi, branhii şi intestine, se spală foarte bine cu apă rece, se usucă, apoi se crestează la 1-2 cm, se dă cu sare şi piper, se stropeşte cu zeamă de lămâie şi se lasă la rece 15 minute.

    Se încinge cuptorul.

    Citeste si: Dovlecei pane cu usturoi. Simplu de preparat și extrem de delicioși

    2. Ceapa şi usturoiul se toacă şi se pun într-o tavă unsă cu ulei. Deasupra se pun bucăţile de peşte, care se ung cu ulei. Se adaugă vinul, sucul de roşii diluat cu puţină apă, câteva boabe de piper, sare şi foaia de dafin.

    Citeste si: Cozonac cu nutella, rețeta perfectă. E cel mai pufos cozonac

    3. Se pune în cuptorul încins şi se lasă 50-60 minute. Se unge din când în când cu sosul din tavă, iar dacă este cazul se mai adaugă câteva linguri de apă. Când se serveşte, se ornează cu verdeaţă, scrie unica.ro.

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI