Adrian Vilcu spune ca a initiat petitia „Scapati-ne de Burleanu” din perspectiva unui simplu suporter, caruia ii este dor de fotbalul jucat de nationala Romaniei in anii 90.
„In ultimii ani, fotbalul a devenit mai mult un motiv de jena decat unul de mandrie. Nu mai traim bucuria victoriilor mari sau macar mijlocii spre mici. Am ajuns sa ne bucuram si la cate o victorie amarata, in amicale, de parca i-am fi dat cinci lui Buffon, in oficiale.

La meciurile de campionat ne mai uitam doar ca sa avem un motiv sa nu ne ducem la Mega, iar in cupele europene ne rugam sa nu luam cu sacul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Si brusc, ne aducem aminte de anii 90, cand Hagi, Popescu, Raducioiu, Dumitrescu, Lupescu sau Stelea faceau din noapte zi, cu pase luminoase si suturi sanatoase. Cu un gol umpleau si strazi si goluri. Mai vrem”, scrie Adrian Vilcu.

Petitia se adreseaza votantilor de la alegerile FRF care vor avea loc pe 18 aprilie. Razvan Burleanu, actualul presedinte al Federatiei candideaza pentru al doilea mandat si lupta pentru aceasta pozitie cu Ionut Lupescu si Marcel Puscas.

Printre semnatarii petitiei se numara si actorul Marius Vizante.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si