Close sidebar
Close sidebar

Petre Cozma, tatal fostului handbalist Marian Cozma, marturisiri sfasietoare. El este internat in spital si este supravegheat in permanenta

De mai bine de 9 ani, tatal lui Marian Cozma isi plange fara incetare fiul. Nimic nu i-a alinat durerea pierderii baiatului sau.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu cateva zile, Petre Cozma s-a simtit rau si a chemat ambulanta. El se afla internat la Spitalul Floreasca si este sub supravegherea medicilor.

"Vineri, pe la 3 dimineata, m-am trezit foarte ciudat. Ma uitam la televizor si, deodata, n-am mai putut sa respir, cred ca mi s-a intunecat capatana, nu mai vedeam, ameteala si o durere mare, ca o apasare mare in partea stanga la inima. Am stat ce am stat, am crezut ca trece, dar nu a trecut. Am chemat salvarea si m-au dus aici, la Urgenta, la Floreasca. Inca imi fac investigatii, nu stiu, la mine e mai ciudat pentru ca tot transpir intruna, nu pot sa respir. Nu, nu, acesta l-am facut atunci (n.r.- infarct). Pai acesta ar fi al 5-lea infarct, ar insemna ca ma duc. Am stat pe aparate, acum stau cu oxigenul acela la nas, sa vad, ma mai sufoc asa, cateodata.

Inima mai bate, asa, mai ciudat, cateodata. O aud cateodata, zici ca bate in butoi. Si doctorilor le-am zis, ca ma impac bine cu ei, eu am mai fost atunci, in noiembrie, le-am zis: 'Poate i s-a facut lui Marian dor de mine!'. De cate ori vin sarbatorile, eu o patesc. Cum vin sarbatorile. Iti dai seama, pai la mine poti intreba pe cine vrei din fostii handbalisti.

La mine, Sfanta Marie era de trei zile. Blocam strada cu doua masini si la revedere!", a spus Petre Cozma la un post tv.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Petre Cozma a vorbit si despre un episod bizar in care l-ar fi vazut pe fiul sau.

"Un baiat avea tata, bine, un baiat inca am. Pentru mine e aici, langa mine. E greu sa stai atatia ani cu lacrima in ochi, e greu. ii simt mereu prezenta. Vorbim! Daca spun la cineva zice ca sunt nebun. Nu, eu stiu ce patesc cu copilul meu.

De exemplu, acolo in cantonament, era 6 dimineata, iti dai seama, ma duceam sa ma spal si a trecut asa... 'Ce faci, mai tata? Hai ca plec ca ma grabesc!'. Am ramas in tocul de la usa de la baie, am ramas... Daca spui la altul asa, ce zice: 'Ei, da-te domnule, e te dai tu mare. Nu e adevarat!'.

Deci a trecut pe langa mine. Era ca o raza...Ca o raza era. A trecut pe langa mine, pur si simplu. Sunt 9 ani jumatate de cand eu tot plang. I-am spus acum doamnei doctor: 'Pai inima asta ori inceteaza, ori explodeaza'. Din doua una. Nu poti sa pui intr-un pahar de apa o galeata cu apa. N-ai cum. Cat sa reziste si ea saraca?", a spus Marian Cozma la un post tv.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI