Close sidebar
Close sidebar

VIDEO |Anamaria Prodan, petrecere grandioasă cu manele la împlinirea a 50 de ani

Anamaria Prodan și-a serbat ziua de naștere pe ritmuri de manele. Impresara a chefuit alături de prieteni până dimineața și a dat dedicații la lăutari.

Georgiana Balaban,

Anamaria Prodan și-a serbat ziua de naștere.

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Blondina a primit multe buchete de flori, cadouri scumpe, dar și dedicații de la invitații săi. Jean de la Craiova a susținut un recital încă de la început, când Prodanca și-a primit invitații, apoi a intrat Tzancă Uraganu și i-a distrat pe toți.

Sexy-impresara, petrecere de top la 50 de ani

Invitații fostei soții a lui Reghecampf s-au delectat cu produse tradiționale printre care: berbecuți la proțap, slăninuță, tobă, șorici, zacuscă și murături. De cozonaci s-a ocupat Lena, soția fotbalistului Gabi Enache, și fina Anamariei Prodan. Impresara a avut și un tort spectaculos, de cinci etaje.

Citește și: Anamaria Prodan a apelat la preoți după ce a intrat în politică: „Eu sunt ca un cameleon”

De la marea petrecere au fost nelipsiți copiii femeii: Rebeca, Sarah și Laur Reghecampf Junior, alias Bebeto.

Codrin Ștefănescu a fost și el prezent la party. El i-a adus bunei sale prietene un buchet uriaș de trandafiri. Nu au lipsit nici Adriana Bahmuțeanu, Andreea Tonciu, Tzancă Uraganu și o mulțime de alte persoane publice.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

„Vă mulțumesc din suflet. Îmi doresc multă sănătate, îmi doresc să-mi cresc copiii frumos, să-i văd la casele lor, să-mi văd nepoții, cam astea sunt dorințele mele”, a zis Anamaria Prodan la RomâniaTv.

Vedeta a fost întrebată dacă fostul soț i-a urat „la mulți ani”.

Prodan a mărturisit că nu. „Asta e chestie de educație. Când ai educație, ai, când nu ai, nu ai. Nu a sunat nimeni, dar nu e niciun fel de problemă pentru că uite ce prieteni am lângă mine. Sunt mulți care au cântat. Și Tzancă, prietenul nostru este aici. Sunt fericită, eu nu am nevoie de altceva, am prietenii lângă mine, nu-mi trebuie mai mult.

Citește și: ”În oglindă” mâine vine Anamaria Prodan

Tzancă Uraganu a dezvăluit că e foarte bucuros și recunoscător că a putut participa la petrecerea prietenei sale. „E adevărat, sunt plecat mai tot timpul, abia ajung pe acasă. Astăzi chiar m-am bucurat că am putut să fiu alături de tine. Pentru că ești prietena mea și, sper eu, toată viața, la toate zilele de naștere să fiu prezent, și tu la ale mele”, a spus el.

„La 50 mă simt ca la 20. De la 50 femeile încep să trăiască frumos. Și la mine e gena bună, întineresc de la 50. Că am găsit ceva, în fiecare dimineață beau și întineresc”, a spus Prodan.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Citește și: Cel mai mare câștig al Anamariei Prodan în instanță! Dorința impresarei a fost îndeplinită: „Am făcut istorie”

„Astăzi cel mai special bărbat mi-a urat la mulți ani. Sunt toți prietenii lângă mine. Rebeca a venit din America. Foarte multe cadouri am primit, mai multe ca în toți acești ani la un loc. Eu îmi doresc să se distreze toată lumea, să am prietenii lângă mine”.

Impresara a declarat care este cea mai mare dorință a sa de ziua ei. „Mi-aș dori… singurul lucru de pe pământul ăsta, să am alături de mine un bărbat! Dar un bărbat adevărat. Asta este ceea ce îmi doresc eu! În rest am de toate. Fac bani singură, am mașini, am case, am bani, am bijuterii. Am tot ce vreau! Vreau un bărbat adevărat!”, a declarat Anamaria Prodan. Așadar cei care consider că îndeplinesc cerințele impresarei ar putea să vină la ea la ușă chiar de ziua ei, astfel încât surpriza să fie una completă. Sau să apară la petrecerea vedetei, nu de alta, dar se anunță a fi una de pomină. „Va fi cu lăutari, păi, sunt româncă. Lăutari, muzică lăutărească, manele, de toate. Am zis că facem un spectacol adevărat de muzică românească. Eu cânt la toate petrecerile!”, a spus fiica Ionelei Prodan.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI