Imaginile care au ajuns virale pe TikTok au atras doar hohote de râs ți reacții care mai de care mai amuzate. Viitorul mire s-a trezit în compartimentul de bagaje de deasupra capului într-un zbor cu compania Ryanair, atunci când se întorcea de la Ibiza.

Un viitor mire s-a trezit în compartimentul de bagaje de deasupra capului în avion 

Povestea mirelui care se bare că a chefuit un pic cam tare la petrecerea burlacilor în Ibiza a devenit rapid una dintre preferatele tuturor consumatorilor de filmulețe amuzante de pe internet.

Videoclipul, încărcat pe rețeaua TikTok de către Dom Dolla, surprinde un moment la care nimeni nu se aștepta și care a avut loc în timpul unui zbor cu avionul.

Mai mult, videoclipul în cauză are și o descriere pe măsură:   "Acel moment când ești la un club din Ibiza... și apoi te trezești în compartimentul de deasupra capului într-un avion Ryanair.”

Citește și: Finala Champions League 2023. Manchester City este noua regină a Europei la fotbal

"40 de bărbați din spatele avionului s-au distrat de minune... și-au închis prietenul acolo în timp ce avionul ateriza."

Dacă finalul petrecerii de burlaci a fost atât de sălbatic, cu greu ne putem imagina cât de haotică trebuie să fi fost la început.

@domdolla Lads lads lads #stagdo @Ryanair ♬ Eat Your Man with Nelly Furtado- Dom Dolla

Filmulețul a strâns sute de reacții, care mai de care mai amuzante

Utilizatorii rețelelor de socializare s-au adunat în număr mare, amuzându-se de situația în care tânărul a fost găsit în compartimentul de bagaje de deasupra capului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Greva profesorilor continuă. Sindicaliștii din educație au refuzat oferta Guvernului. Aceștia nu sunt de acord cu majorarea de 45% și bonusul anual de 1.500 de lei

"Trebuie să aflu imediat totul despre această poveste".

"Respect pentru că ai reușit să ajungi măcar până în avion",  a spus altul.

" Nimeni nu o face ca Ryanair"

"Dacă asta nu sunt eu întorcându-mă din Ibiza, nu vreau să mai plec."

"De ce poartă un echipament complet al lui Arsenal?", sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Citește și: Momente de groază în avion! Un bărbat a încercat să-și pună capăt zilelor în baia aeronavei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si