Se pare ca mai multi petrecareti aveau chef de sarbatoare in strada, astfel ca n-au mai stat pe ganduri si au incins un gratar la care au venit zeci de persoane. O parte dintre cetatenii de etnie roma au amplasat corturi si s-au pus pe bauta. Politia a venit la scurt timp la fata locului. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La data de 29.07.2018, politistii locali din cadrul Directiei Generale Politia Locala Constanta au fost sesizati pe numarul de dispecerat al institutiei  cu privire la faptul ca pe B-dul I. C Bratianu  din municipiul Constanta era in desfasurare  o reuniune la care participau  numeroase persoane care  faceau gratar, tulburau linistea locuitorilor  din zona si ingreunau traficul rutier. In acest caz s-a aplicat o  amenda in valoare totala de 1000 de lei, in conformitate cu Legea 54/2012 a picnicului,  zona afectata a fost eliberata si s-a restabilit ordinea publica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si