Close sidebar
Close sidebar

Petrecere cu fast in mijlocul strazii! Cum s-au gandit sa sarbatoareasca mai multi cetateni de etnie roma din Constanta

Mai multi cetateni de etnie roma au amplasat corturi in mijlocul strazii si au dat drumul petrecerii in plina zi.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se pare ca mai multi petrecareti aveau chef de sarbatoare in strada, astfel ca n-au mai stat pe ganduri si au incins un gratar la care au venit zeci de persoane. O parte dintre cetatenii de etnie roma au amplasat corturi si s-au pus pe bauta. Politia a venit la scurt timp la fata locului. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La data de 29.07.2018, politistii locali din cadrul Directiei Generale Politia Locala Constanta au fost sesizati pe numarul de dispecerat al institutiei  cu privire la faptul ca pe B-dul I. C Bratianu  din municipiul Constanta era in desfasurare  o reuniune la care participau  numeroase persoane care  faceau gratar, tulburau linistea locuitorilor  din zona si ingreunau traficul rutier.

In acest caz s-a aplicat o  amenda in valoare totala de 1000 de lei, in conformitate cu Legea 54/2012 a picnicului,  zona afectata a fost eliberata si s-a restabilit ordinea publica.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI