Parcă a vibrat și muntele în prima noapte de festival- care a strâns laolaltă peste 11 mii de oameni- spun organizatorii. Și chiar dacă în Poiana Brașov- temperaturile s-au apropiat de pragul de îngheț- atmosfera de la Massif a fost una fierbinte.

Pe scenă au urcat mai mulți artiști- atât din România cât și din străinătate- dar DJ-ul Dimitri Vegas a fost senzația serii.

Citește și: Cel mai mare festival de trap și techno are loc pe 16 și 17 decembrie în București

Iar ținutele de festival au fost în ton cu locația.

Festival mare, în Poiana Brașov

„Ești urs, astăzi? Da, azi, da. La festivalul ăsta, da. L-am luat pe drum, sincer, m-am oprit la un magazin și l-am găsit, ăsta a fost norocul meu, s-a potrivit cu festivalul. Nici n-aveam alte haine mai de munte, decât echipamentul de snowboard și era prea cald în ăla, așa că ăsta e perfect. Nu ți-e frig? Nu, mi-e perfect!”, spune turistul.

În schimb- Ștefan a mizat pe ochelarii colorați.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„I-am luat de la Untold, de anul trecut și sunt ochelari care răspund la muzică, dacă e muzica mai tare, îi fac mai luminați, mai așa. Și vezi ceva prin ei? Ce anume? Vezi ceva prin ochelari? Destul de bine, nu foarte bine, dar mai mult de jumătate văd.”, spune un alt tânăr.

Citește și: Luna gigant, magnet la un festival inedit

Tânărul bucureștean este un fan al festivalurilor mari de muzică, iar în ultimii ani nu a ratat nicio ediție Untold sau Neversea. Acum a vrut să simtă și experiența Massif, de la munte.

„Am o întrebare. Unde o să apară asta? Ia uită-te pe microfon. Kanal D. Ultima oară am ajuns faimos pe Tik Tok că am ajuns la Știri de la Neversea Toți fanii mei (nu știu cum îl cheamă) eu sunt. Data trecută la Neversea, o să ne vedem și din nou și anul ăsta, acum la Massif și în continuare unde o să mai fie, peste tot sunt eu.”, spune petrecărețul.
Oamenii petrec până în zori.

Citește și: Berea interzisă la Cupa Mondială de fotbal Qatar 2022. Decizia FIFA de ultim moment

„E o atmosferă super, e foarte multă lume. Prima oară la un festival de genul ăsta? Un festival de iarnă, da, e prima oară la un festival de iarnă. Am mai fost la Untold, Neversea. La cât mai multe ediții, abia aștept.”

„Voi ați mai fost la festivaluri de genul ăsta? La Neversea și la Untold, în fiecare an. Cum e? Fă-mi o comparație. E mult mai mic, adică scena asta este cam cât o scenă mică de la alte festivaluri.

Dar îmi place că e mai liber puțin și nu e așa aglomerat.”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pentru festivalul Massif au fost luate și măsuri de securitate fără precedent. Peste 550 de polițiști, jandarmi, pompieri și cadre medicale asigură buna desfășurare a evenimentului, pe parcursul celor trei zile. Inclusiv cinci câini specializați în depistarea drogurilor au fost aduși în Poiana Brașov.

„O avem aici pe Bata, este o cățea de 5 ani și este special antrenată pentru verificarea substanțelor interzise. Sunt peste 200 de colegi polițiști pe care îi avem în aceste trei zile, în Poiana Brașov.”, a declarat Daniel Zontea, purtător de cuvânt IPJ Brașov.

Festivalul a costat peste 4 milioane de euro. La evenimentul din Poiana Brașov sunt așteptați în jur de 35 de mii de petrecăreți.

Citește și: 4 filme regizate de Tim Burton, proaspătul iubit al Monicăi Bellucci


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si