Close sidebar
Close sidebar

Petrecere și ospăț de Ignat! Cum au sărbătorit artiștii de muzică populară

Zeci de porci sacrificati, tone de carne, mancaruri traditionale, muzica si sarbe. Artistii de muzica populara au sarbatorit astazi Ignatul cu mare fast.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Au chefuit intreaga zi cu muzica, hore si delicii traditionale, iar Ornela si Lorenna au intretinut intreaga atmosfera cu ritmuri de petrecere.

Ornela si Lorena au chiuit si au savurat bunataturile de Ignat, dar nu s-au dat inlaturi nici de la a parlit porcul si a curata soriciul.

Dupa atata munca, artistele noastre au descantat banataturile cu o noua cantare.

Pentru ca traditia sa fie respectata cu sfintenie iar cheful sa fie unul pe cinste au fost sacrificati zeci de porci de ferma si adusa paine din test.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Viorel Grigore-manager: Am taiat cativa porci…pentru mai tarziu.

Ca bucatele sa fie din belsug pe masa, mai multi bucatari au transat si au condimentat carnea, apoi au lasat bucatile fragede sa sfarie in ceaunele fierbinti.

O reteta simpla, traditionala, care insa niciodata nu da gres.

Iar dupa asa ospat, artistii nostri si-ar reincarcat bateriile pentru o noua runda de hore, sarbe si multa voie buna

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI