Au chefuit intreaga zi cu muzica, hore si delicii traditionale, iar Ornela si Lorenna au intretinut intreaga atmosfera cu ritmuri de petrecere.
Ornela si Lorena au chiuit si au savurat bunataturile de Ignat, dar nu s-au dat inlaturi nici de la a parlit porcul si a curata soriciul.
Dupa atata munca, artistele noastre au descantat banataturile cu o noua cantare.
Pentru ca traditia sa fie respectata cu sfintenie iar cheful sa fie unul pe cinste au fost sacrificati zeci de porci de ferma si adusa paine din test.
Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro
Viorel Grigore-manager: Am taiat cativa porci…pentru mai tarziu.
Ca bucatele sa fie din belsug pe masa, mai multi bucatari au transat si au condimentat carnea, apoi au lasat bucatile fragede sa sfarie in ceaunele fierbinti.
O reteta simpla, traditionala, care insa niciodata nu da gres.
Iar dupa asa ospat, artistii nostri si-ar reincarcat bateriile pentru o noua runda de hore, sarbe si multa voie buna