Close sidebar
Close sidebar

Petrecerile s-au tinut lant in Vama Veche. Pe plaja .. pe strazi, peste tot, tinerii au cantat si s-au simtit in largul lor.

N-a fost suflet care sa stea locului aseara, in Vama Veche. Pe plaje, la terase sau pe strazi, toata lumea a dansat si a chiuit cat a putut. Adevaratii "artisti" au fost insa pe plaja, unde, langa un foc de tabara si cu licorile lui Bachus pe post de ajutoare de nadejde, au creat varianta proprie a unei piese de la "Vama Veche" devenita deja hit.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pana aici, varianta este cea corecta. Insa spiritul creativ, abia acum isi spune cuvantul.

-Ce e vama?
-Vama e...poti sa faci ce vrei aici! Adica...toata lumea e nonconformista, toata lumea e om cu om, se inteleg toti!  

Citeste si: Data exactă la care vor fi virate tichetele sociale în luna octombrie. Banii intră direct pe carduri- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Două femei care căutau de mâncare au fost ucise de un fermier și date la porci- antena3.ro

Si pentru ca nisipul a fost "incins" de atatia tineri pusi pe chefuiala, nu-i de mirare ca au fost si temerari care au incercat sa se racoreasca in modul traditional: cu o baie in mare!

Nici nu a mai contat daca petrecaretii au venit in gasca mai mica sau mai mare. Toata lumea s-a imprietenit.

Iar tentatile petrecerii au fost mari.

In Vama Veche nu ai avut unde sa arunci un ac weekendul acesta. Mii de oameni au venit sa petreaca la malul marii, iar locurile de cazare au fost ocupate in totalitate. Aproape 10 mii de turisti s-au distrat pe nisipul din Vama.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI