Interpretul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a ajuns în stare gravă la terapie intensivă, la Spitalul de Urgență Reșița, după ce i s-ar fi făcut rău la un eveniment la care era invitat să cânte.

Sâmbătă seara, starea lui Petrică Mâțu Stoian s-a agravat și în jurul orei 20 a fost declarat decesul.

Șoc septic ireversibil a fost diagnosticul.

A fost pus pe ce trebuie, dar organismul nu i-a mai rezistat, nici măcar la resuscitare. Era speriat, nu avea cum să fie altfel. Starea lui nu a fost deloc bună, medicii au fost mereu lângă el. Bronho-pneumonie. Covid-19 a lăsat niște sechele, a fost vorba despre covid-ul lung, a dus boala pe picioare o perioadă de timp. Șocul septic a intervenit rapid.

Era pe tratament, pe anticoagulant, pentru evitarea producerii de cheaguri. El lua și înainte de covid-19 acest coagulant. (n.r. A apărut) Insuficiență multiplă de organe… Șocul septic distruge și vasul de sânge, departe de ce poate face covidul. Deoarece ficatul nu știe să proceseze cum trebuie, se face o supradozare”, a declarat medicul care l-a tratat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

petrica-matu-stoian-la-terapie-intensiva

Petrică Mâțu Stoian.

[Sursa foto: Facebook]

Petrică Mâțu Stoian a murit sâmbătă seara

Potrivit presei locale din judeţul Caraş-Severin, intrepretul de muzică populară din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, care era pacient la Clinica Nera pentru recuperare post-Covid, a început să se simtă rău şi a avut o tuse care s-a agravat. Medicii de la Clinică au solicitat o ambulanţă şi au transferat pecientul, de urgenţă, la Spitalul Judeţean Reşiţa.

Citeste si: Petrică Mâțu Stoian a murit. Ultima apariție a îndrăgitului artist

Petrică Mâțu Stoian se afla în stare gravă

Potrivit unor surse din spital- artistul avea probleme la inimă și era în perioada de recuperare după infecția cu covid. S-a încercat transferul lui la Craiova, dar nu au fost locuri libere.

Citeste si: Petrică Mîţu Stoian a câştigat 15 milioane de lei pe seară, dar cântăreţul de muzică populară a început să piardă bani!

Mâțu Stoian povestea în urmă cu două luni că a trecut printr-un șoc imens după ce a pierdut pe cineva drag. Nu a mai putut să mănânce și a slăbit 24 de kilograme într-un timp scurt. Artistul avea 61 de ani și era unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică populară din România.

Citeste si: Un bucătar celebru a fost răpus de cancer. Liviu Chiorpec a murit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si