In fata a 70 de mii de alegatori, cei doi candidati la functia de presedinte al Ucrainei nu si-au pus deloc frau exprimarii!

Sondajele de opinie organizate in campania eletorala il indica favorit- cu peste 70%, pe Volodimir Zelenski, un actor de 41 de ani, novice in politica, dar un showman de profesie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: O adevărată minune a avut loc pe Valea Bistriței: "O fată a înviat la propria înmormântare pentru a-și mărturisi păcatele"

Si presedintele Petro Porosenko, aflat la final de mandat, are sustinatorii sai, iar Batalia de pe scena dezbaterii electorale s-a transpus repede in randul alegatorilor.

Sosirea lui Porosenko la putere in 2014, in urma protestelor din Piata Maidan, a fost urmata de anexarea peninsulei Crimeea de catre Rusia si un razboi in Estul tarii cu separatistii care ar fi sustinuti militar, potrivit Kievului si Occidentului, de Moscova, insa oficialii rusi au respins mereu aceste acuzatii. Viitorul pro-rus sau pro-occidental al Ucrainei- tara frontiera a Uniunii Europene si a NATO, se va decide la alegerile prezidentiale de maine!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si