Petre Călinescu are un rol principal în piesa ”Heidi”, o operă pentru copii și se simte cu adevărat împlinit când poate să interpreteze în fața lor.

Petru Călinescu, actor: ”Este un rol mai micuț, dar esențial în poveste. Este un spectacol foarte frumos, despre familie, despre o familie care se regăsește practic.”

Artistul este îndrăgostit de scenă încă de mic copil. A studiat canto în Liverpool și a revenit în România pentru a se impune pe piața muzicală.

Însă teatrul l-a atras la fel de mult ca muzica.

Petru Călinescu, actor: ”Încerc pur și simplu, așa cum m-a sfătuit și tatăl meu, să fiu cea mai bună variantă a mea posibilă.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tânărul actor are o relație deosebită cu tatăl său și îi prețuiește sfaturile părintești. De altfel, vestitul Florin Călinescu se emoționează chiar și acum, de fiecare dată când își vede fiul pe scena.

Citește și: Cine este Yagmur Çokgenç, actrița care o interpretează pe malefica Yeliz Altinsoy în serialul "Instinct de mamă”, de la Kanal D2

Petru Călinescu: ”N-a venit încă că e mai emoționat ca mine când mă urc pe scenă.”

La 37 de ani, cu o carieră frumoasă care se construiește zi de zi, Petru se simte un bărbat împlinit. Reușita profesională este completată de împlinirea pe plan personal, căci tânărul are familia completă: o soție minunată și un băiețel care îi înseninează zilele.

Petru Călinescu, actor: ”Este minuntă, mă împlinește și n-aș putea să concep viața fără familie, am o soție minunată, Simona, și un băiețel minunat, Dominic, care are 4 ani jumate și ei mă motivează în fiecare zi să fac ceea ce fac.”

Petru Călinescu poate fi urmărit la Opera Comică pentru Copii, colaborarea pe care o consideră a fi un proiect de suflet.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si