Petruţa Gheorghe. Şiroaie de lacrimi s-au scurs azi pe feţele copiilor Petruţei Gheorghe, fosta soţie a regretatului Andrei Gheorghe, după ce şi-au condus mama pe ultimul drum, la Crematoriul Bârzeşti. Ea a avut aceeaşi dorinţă ca a lui Andrei, ci anume, să fie incinerată.

Citeste si: Petruța Gheorghe a murit. Fiica ei este o cântăreață celebră

Petruţa Gheorghe

Petruţa Gheorghe. Familia, rudele, apropiaţii, dar şi cei care au cunoscut-o şi au iubit-o pe Petruţa Gheorghe au fost astăzi alături de Katarina şi Max, care şi-au pierdut ambii părinţi în nici doi ani.

Citeste si: Fotografie cutremurătoare cu soţia lui Andrei Gheorghe! Petruţa s-a luptat cu o boală teribilă înainte de decesul acestuia! FOTO

Petruţa Gheorghe

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Petruţa Gheorghe. Cei doi copii sunt foarte afectaţi de pierderea mamei, care era singurul pilon care i-a ţinut tari după moartea omului de radio. Astăzi, Petruţa a ajuns lângă omul pe care l-a iubit şi l-a apreciat dincolo de moarte, soţul ei, Andrei Gheorghe.

Citeste si: A murit Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe

Sursa: spynews.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si