Berna și Philip s-au cunoscut în cadrul show-ului matrimonial Puterea Dragostei de pe KanalD și aceștia au început să aibă o relație amoroasă încă de când se aflau în casa Dragostei, urmând ca mai apoi Philip să o ceară pe Berna de soție.

La scurt timp după cererea în căsătorie, cei doi s-au despărțit și au urmat apoi multe certuri. De asemenea, Philip este că și-ar fi amenințat fosta iubită, ba chiar ar „delega” diverse persoane să-i facă viața un calvar.

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Philip Albu spune partea lui de adevăr.

Philip s-a săturat de toate vorbele spuse pe dos de către Berna la adresa sa și a decis să facă publică și varianta lui a poveștii dintre cei doi.

Fostul concurent al emisiunii Puterea Dragostei neagă tot ceea ce a relatat Berna că i-ar fi făcut. Acesta spune că nu a lovit-o niciodată, dar recunoaște că au existat certuri între ei.

Citeste si: Iasmina Halas de la Puterea Dragostei a vărsat totul. Ce s-a întâmplat între ea și fostul iubit, Mihai Florea: ”I-am spus să înceteze”

”Nu este nimic adevărat!”

”Am văzut că Berna tot iese și vorbește urât la adresa mea. Mă acuză de faptul că am amenințat-o, am lovit-o. Ba chiar s-au folosit de o poză de-ale ei în care apare machiată și pretind că arată în felul acela, după ce eu aș fi bătut-o.

Nu este nimic adevărat! Eu nu am lovit-o pe Berna niciodată! Da, atunci când eram împreună au existat certuri între noi, dar asta se întâmplă în orice cuplu. Însă niciodată nu s-a ajuns la vreo situație în care eu să mă pierd cu firea și să o lovesc”, declară Philip Albu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Philip și Berna

[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, Philip Albu vorbește și despre o „înțelegere” pe care ar fi avut-o cu fosta lui iubită, pe care tânăra ar fi încălcat-o.

„În urma despărțirii noastre, ea a venit cu următoarea propunere. Chiar dacă ne găsim alți parteneri, să nu ne afișăm cu ei pe rețelele de socializare. Eu am respectat această ”înțelegere”, însă ea nu. Și, atunci am simțit nevoia să-i dau mesaj și să o întreb de ce procedează în modul acesta, când noi stabilisem ceva. De acolo au escaladat lucrurile, în sensul că ea a început să zică în stânga și-n dreapta că o ameninț sau că pun diverse persoane să-i trimită mesaje urâte. Total fals!

Ulterior, ne-am văzut întâmplător în Centrul Vechi, unde ea era cu alte persoane, care, atunci când m-au văzut, au plecat. Am rămas eu cu ea să discutăm. Atunci ea mă tot lua în brațe și îmi tot spunea că mă iubește. Poza aceasta e făcută în seara aceea. Se poate vedea că insista să mă ia în brațe, dar eu nu prea o băgam în seamă.

Poza din Centrul Vechi

[Sursa foto: arhiva personală]

Citeste si: Mr. Livian de la „Puterea Dragostei a făcut marele anunț. ”Lobo” va deveni tătic

”Ea a început să zică tuturor că am agresat-o”

Philip a povestit cum s-a întâmplat totul în seara în care Berna susține că a fost agresată de către el, se pare că acesta are și dovezi cum să adeverească partea lui de poveste.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

”După aceea, ea a început să zică tuturor că atunci am împins-o, am agresat-o. Vreau să înțeleagă toată lumea că eu nu am lovit-o niciodată și nici nu o să o fac. Am o educație bună de la părinții mei și nu aș putea să fac așa ceva. În plus, e fata pe care eu am cerut-o de soție, alături de care am vrut să am o familie, niciodată n-aș putea să-i fac rău.”, a declarat Philip Albu.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si