”Piaţa a jucat un rol, este clar. Dar ce rol?”, a declarat un expert OMS în securitatea sanitară a alimentelor, dr. Peter Ben Embarek.

”Nu ştim dacă era sursa sau un factor de amplificare sau dacă a fost doar o coincidenţă că anumite cazuri au fost depistate înăuntrul şi în jurul pieţei”, a elaborat el.

Citeste si: Avertismentul transmis de un medic de renume: "Este ca o bombă!"

Este totodată posibil ca o persoană deja infectată de către un animal să fi contribuit la răspândirea virusului ducându-se în acea zonă, a mai declarat expertul ONUîntr-o conferinţă de presă la Geneva.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

O mare majoritate a oamenilor de ştiinţă şi certcetătorilor sunt de acord că noul coronavirus este de origine animală şi că a apărut în piaţa în aer liber din Wuhan- închisă între timp- în care se dindeau carne proaspătă şi animale vii.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii: "Piaţa de animale vii din Wuhan a jucat un rol, este clar. Dar ce rol?”
Organizaţia Mondială a Sănătăţii: "Piaţa de animale vii din Wuhan a jucat un rol, este clar. Dar ce rol?”

Citeste si: Un simptom bizar al COVID-19 îi șochează pe medici

”Gazda intermediară” care a facilutat trasmiterea SARS-Cov-2 la om nu a fost încă identificată.

Această ipoteză este însă pusă la îndoială de către Statele Unite, care suspectează Laboratorul P4 din cadrulInstitutului de Virusologie din Wuhan că se află la originea pandemiei covid-19, apărută în acest oraş din centrul Chinei şi care a cuprins în întreaga lume.

Citeste si: Nu prin gură intră, de fapt, coronavirusul. Descoperire surprinzătoare a medicilor olandezi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si