Hainele îi îmbolnăvesc pe foarte mulți oameni fără să știe, atrage atenția Atena Negrescu, promoter al unui stil de viață sănătos.

Citește și: Alimentele care potolesc foamea. Sunt bune și pentru slăbit

Într-un videoclip postat pe TikTok, specialista în viață sănătoasă spune că hainele prea strâmte ne pot afecta traseele limfatice care drenează lichidele din corp. 

"Hainele îi îmbolnăvesc pe foarte mulți oameni fără să știe În primul rând, femeile care poartă sutien 24 de ore, care stau să nu li se vadă sânii și vor să se simtă bine în fața soților", spune Negrescu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ea arată că oamenii au anumite trasee limfatice care drenează lichidele din corp, iar în momentul în care femeile își pun sutiene strâmte cu metal dedesubt ca să își ridice sânii, riscurile pentru sănătate sunt foarte mari.

Hainele te pot îmbolnăvi grav fără să știi! Ce nu trebuie să porți ca să ai o viață lunga

Hainele te pot îmbolnăvi grav fără să știi! Ce nu trebuie să porți ca să ai o viață lungă

Ce nu trebuie să porți ca sa îți menții sănătatea

Experta în stiluri de viață sănătoase atrage atenția asupra unui obiect vestimentar extrem de periculos: sutienele din polistiren. 

Femeile care poartă sutien de poliester adică din plastic, făcut din petrol sau din ulei de care pui la mașină, își expun organismul unor riscuri de îmbolnăvire.

"Pielea noastră este cel mai mare organ al nostru. Tot ce pui pe piele absoarbe și intră direct în sânge, iar sângele duce la fiecare celulă în parte, duce hrană, oxigen. În momentul în care am pus plasticul pe piele îmi intră în sânge", spune

Negrescu.

@atenanegrescu Hainele ne pot îmbolnăvi? #viral #atenanegrescu ♬ sunet original- Atena Negrescu

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si