Close sidebar
Close sidebar

„Pielea absoarbe și intră direct în sânge” Hainele te pot îmbolnăvi grav fără să știi! Ce nu trebuie să porți ca să ai o viață lungă

Puțini oameni știu că hainele pe care le poartă pot să fie un pericol major pentru sănătatea lor și că mulți se îmbolnăvesc din cauza unor greșeli vestimentare pe care nu le-au conștientizat niciodată. 

Sorin Negru,

Hainele prea strâmte ne pot expune afecat traseele limfatice din corp

[Sursa foto: Pexels.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Hainele îi îmbolnăvesc pe foarte mulți oameni fără să știe, atrage atenția Atena Negrescu, promoter al unui stil de viață sănătos.

Citește și: Alimentele care potolesc foamea. Sunt bune și pentru slăbit

Într-un videoclip postat pe TikTok, specialista în viață sănătoasă spune că hainele prea strâmte ne pot afecta traseele limfatice care drenează lichidele din corp. 

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

"Hainele îi îmbolnăvesc pe foarte mulți oameni fără să știe În primul rând, femeile care poartă sutien 24 de ore, care stau să nu li se vadă sânii și vor să se simtă bine în fața soților", spune Negrescu.

Ea arată că oamenii au anumite trasee limfatice care drenează lichidele din corp, iar în momentul în care femeile își pun sutiene strâmte cu metal dedesubt ca să își ridice sânii, riscurile pentru sănătate sunt foarte mari.

Hainele te pot îmbolnăvi grav fără să știi! Ce nu trebuie să porți ca să ai o viață lungă

Ce nu trebuie să porți ca sa îți menții sănătatea

Experta în stiluri de viață sănătoase atrage atenția asupra unui obiect vestimentar extrem de periculos: sutienele din polistiren. 

Femeile care poartă sutien de poliester adică din plastic, făcut din petrol sau din ulei de care pui la mașină, își expun organismul unor riscuri de îmbolnăvire.

"Pielea noastră este cel mai mare organ al nostru. Tot ce pui pe piele absoarbe și intră direct în sânge, iar sângele duce la fiecare celulă în parte, duce hrană, oxigen. În momentul în care am pus plasticul pe piele îmi intră în sânge", spune Negrescu.

@atenanegrescu Hainele ne pot îmbolnăvi? #viral #atenanegrescu ♬ sunet original- Atena Negrescu

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI