Piept de pui cu plante aromatice. Ingrediente:

4 bucăţi piept pui dezosat
500 g roşii cherry
2 frunze busuioc proaspăt
1 lămâie proaspătă
3 linguri de ulei de măsline
1 lingură de oţet balsamic
1/2 linguriţă pudră usturoi
1/2 linguriţă pătrunjel uscat
1/4 linguriţă de busuioc uscat
1/4 linguriţă de oregano uscat
sare, după gust
piper, după gust

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Piept de pui cu plante aromatice

Citeste si: Adevarul despre carnea de pui și hormonii pe care îi conține

Piept de pui cu plante aromatice. Mod de preparare:

Încălzeşti cuptorul la 210°C – 220 grade Celsius. Speli bucăţile de piept de pui şi roşiile, şi le poziţionezi într-o tavă garnisită cu foaie de copt. Amesteci uleiul de măsline, oţetul, pudra de usturoi, pătrunjelul, busuiocul, oreganoul, sarea şi piperul într-un castron mic. Torni acest dressing peste conţinutul tăvii.

Piept de pui cu plante aromatice

Citeste si: Pui Shanghai. Adevărul despre acest preparat. Multă lume nu știe!

Laşi la cuptor pentru maxim 25 de minute. Mai verifici şi ajustezi intensitatea sau timpul în funcţie şi de puterea cuptorului tău. Odată ce s-au copt, laşi la răcit 5 minute, după care pui pe o farfurie sau un fund de lemn şi garniseşti cu lămâia tăiată felii, busuiocul proaspăt şi piper, după gust.

Citeste si: Cea mai bună rețetă de salată de boeuf. Secretul gustului delicios


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si