Peste 25.000 de piese auto contrafăcute, în valoare de peste 1,2 milioane de lei, au fost descoperite în Portul Constanţa. Acestea au sosit din China pentru o societate din Bucureşti.

Piese auto contrafăcute în Portul Constanța

O echipă formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a verificat un container sosit din China, încărcat cu piese auto, care avea ca destinatar o firmă din Bucureşti.  

Citeste si: Percheziții de amploare la traficanții de arme

Poliţiştii de frontieră continuă cercetările în acest caz

„În urma verificărilor amănunţite s-a constatat în interior se aflau baxuri ce conţineau 25.527 de piese auto (filtre, senzori etc.) şi şase încărcătoare pentru maşini elctrice, care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală ale unor mărci cunoscute. Bunurile, cu o valoare de aproximativ 1,27 milioane lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării  şi continuării cercetărilor”, se arată în comunicat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO&FOTO| Un bărbat a evadat din arestul IPJ Dolj. 800 de polițiști participă la căutarea lui


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si