Close sidebar
Close sidebar

Pincipele Nicolae, din nou in tara! Cum arata acum nepotul Regelui Mihai, renegat de familie in urma cu doi ani

Principele Nicolae, singurul nepot pe linie masculina al Regelui Mihai, a fost exclus in vara anului 2015 din linia de succesiune a Casei regale si i-a fost retras titlul de “principe”, fara ca opinia publica sa primeasca vreo explicatie pentru renegarea tanarului.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imediat dupa decizia familiei, Nicolae a plecat din tara, desi el se stabilize de cativa ani aici. In vara anului trecut insa, el a participat la funeraliile bunicii sale, Regina Ana, ocazie cu care a si fost vazut in public, alaturi de rudele sale.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Ei bine, in aceste zile, principele s-a aflat din nou in Romania. El a participat la un eveniment organizat de Emil Boc, primarul Clujului privind modernizarea infrastructurii orasului. La conferinta, principele Nicolae a avut si un discurs, stiindu-se ca el este un adept al mersului pe bicicleta.

 


Tanarul, la fel de elegant ca intotdeauna, arata schimbat, a slabit si s-a maturizat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI