Cel mai nou trend din Singapore îi atrage pe proprietarii de pisici. Țara are o ofertă incredibilă pentru felinele din întreaga lume. Stăpânii le pot duce în croaziere de lux, potrivit Agerpres.

Iahtul Royal Albatross va găzdui pisici din întreaga lume. Felinele se vor putea relaxa în locuri special amenajate pe punte, în timp ce stăpânii lor degustă mâncăruri excelente și se odihnesc.

Croazierele de lux pentru feline vin după ce cele pentru câini au avut un succes incredibil.

Citește și: VIDEO- Imagini virale cu momentul în care paznicul unei grădini zoo este salvat de o leoaică, din ghearele unui leu: „Limbajul corpului său spunea 'provoacă-mă', iar leul l-a ascultat”

Croazierele de lux pentru pisici, la mare căutare

Așadar, timp de două ore și jumătate, aproximativ 15 pisici și 130 de oameni pot naviga de-a lungul insulei Sentosa.

„Cred că se simt bine (…), apreciază priveliştea şi impresia de libertate, îmi imaginez”, a spus o tânără care lucrează în domeniul resurselor umane, în timp ce pisicile ei, Coco şi Bobo, privesc cu atenţie marea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pisicile pot merge în croaziere de lux și primesc tratament regește. Cât costă biletul pentru această călătorie?

Pisicile pot merge în croaziere de lux și primesc tratament regește. Cât costă biletul pentru această călătorie?

[Sursa foto: Thailand Postsen]

Pisicile sunt tratate exemplar. Ele poartă ham și primesc masa la pachet.

În trecut, nava a găzduit mai bine de 1.000 de câini la bordul său, din anul 2001. 

Cât costă un bilet pentru croaziera de lux?

Biletele pentru astfel de croaziere se găsesc la prețul de 166 de dolari americani. Biletele pentru următoarea croazieră au fost deja vândute.

Condițiile în care sun ținute felinele sunt diferite de cele ale câinilor. Câinii primesc o cină alcătuită din trei feluri de mâncare, iar felinele primesc hrană la pachet pentru că adesea se abțin să mănânce dacă nu sunt într-un mediu familiar.

O măsură de precauție pentru pisici este purtarea hamului în permanență. Ele trebuie să fie vaccinate și sterilizate.

Mahmud, un motan de doar patru luni, a purtat pentru prima dată ham în această croazieră. 

Citește și: VIDEO- Cum putem să ajutăm un patruped să-și găsească o familie adoptivă? „Puteți adopta animale din adăpostul Brănești și Buftea”

„Este un moment potrivit de petrecut în familie, întrucât l-am adoptat recent pe Mahmud. Apreciază, este curios, se uită peste tot, aşadar, da, cred că este o pisică fericită”, a explicat Aziana Aziz, proprietara motanului. Ea este o profesoară, aflată la bord alături de soţul ei şi de copil.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si