Close sidebar
Close sidebar

Pisoiul care a inspirat cartea şi filmele „A Street Cat Named Bob: And How He Saved My Life” a murit la vârsta de 14 ani

Pisoiul care a inspirat cartea de succes „A Street Cat Named Bob: And How He Saved My Life”, scrisă de James Bowen, a murit la vârsta de 14 ani.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bowen l-a întâlnit pe Bob în Londra, în 2007. În perioada în care el se lupta cu dependenţa de droguri a găsit pisoiul abandonat şi rănit şi a decis să îl îngrijească.

Bărbatul a descris ulterior relaţia lor într-o carte, care a avut un succes răsunător şi a fost ecranizată, cu Bob în distribuţie, în 2016.

Citeste si: Barem Matematică Evaluare Naţională 2020 EDU.ro: Exerciţii capcană

„A Street Cat Named Bob: And How He Saved My Life” a fost publicată în 2012 şi a fost urmată de alte cinci, traduse în peste 40 de limbi.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Un al doilea film, „A Gift from Bob”, în care apare felina, va fi lansat anul acesta, scrie BBC.

Citeste si: Ploile torențiale fac din nou ravagii în toată țara! Sute de gospodării inundate

James Bowen consideră că pisoiul a fost cel care l-a ajutat să se recupereze.

Pe pagina de Facebook a seriei de cărţi, el a scris că Bob i-a salvat viaţa. „Este atât de simplu. Mi-a oferit mai mult decât companie. Cu el alături, am găsit o direcţie şi un scop care îmi lipseau. A întâlnit mii de oameni, a impresionat milioane de vieţi. Nu a mai existat o aşa pisică. Şi nu va mai fi una la fel”.

Citeste si: S-a descoperit ce distruge COVID-19. Ce este Dexametazona

„Simt că lumina vieţii mele s-a stins. Nu îl voi uita niciodată”, a mai notat Bowen.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI