Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Bucureștenii sunt așteptați în Parcul Național să deguste preparatele pe bază de dovleac

„La rang de artă a fost ridicat dovleacul și nu la rangul oricărui fel de artă, ci la nivel de artă culinară. Îl găsim în toate formele, imaginile sunt delicioase, iar papilele gustative sunt mai mult decât încântate, însă cu mai multe detalii ni se alătură chiar acum Gabriela Mateiuc, organizator.

Ați făcut adevărate delicii aici, nu am cum să nu mă minunez.”

Gabriela Mateiuc, organizator:  „Sigur este o zi superbă de toamnă și așteptăm bucureștenii vineri, sâmbătă și duminică, de la orele 09:00 până 22:00, cu toate minunățiile care se pot face din dovleac.”

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Ce ați făcut aici?”

Gabriela Mateiuc, organizator: „Acolo avem o hartă stilizată a României, care respectă tradițiile și le duce mai departe. Plăcinte din toate zonele, renumitele poale-n brâu din Moldova, plăcintele din Maramureș, plăcinte din Dobrogea.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Adică o hartă delicioasă.”

Gabriela Mateiuc, organizator: „Da, o hartă delicioasă pe care îți vine s-o mănânci când o vezi.”

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Îți vine să mănânci și deliciile pe bază de dovleac, pentru că este vedeta. Am înțeles că ați făcut poale-n brâu cu dovleac.”

Gabriela Mateiuc, organizator: „Da, am făcut plăintă poale-n brâu cu dovleac, dar vedeta este alivanca moldovenească cu dovleac.”

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Am văzut acolo și un cozonac uriaș.”

Gabriela Mateiuc, organizator: „Cozonacul uriaș este vedet, are cam 25 de kilograme.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si