Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Plăcintele și merindele, vedetele din acest weekend în Brașov

Mergem acum direct la poalele Tâmpei, pentru o porție de plăcinte ca la mama acasă. În Brașov se desfășoară, zilele acestea, festivalul de plăcinte și merinde, un eveniment care promite să lase gura apă pofticioșilor. Acest festin gastronimic aduce în fața curioșilor zeci de rețete de plăcinte aburinde, care mai de care mai delicioase. Indiferent că sunt sărate sau dulci, toate preparetele sunt pregătite după rețete tradiționale.

Redactia Stirile Kanal D,

Plăcintele și merindele, vedetele din acest weekend în Brașov

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Adrian Jătăreanu, corespodent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Sunt atât de multe sortimente de plăcinte încât nu prea poți să alegi una singură. Noi suntem la un stand al unor producători tradițional din Botoșani și, aici, găsim plăcinte cu mere, poale în brâu. Sunt toate proaspăt făcute. Vedeți acolo în spate o doamnă care pregătește toate aceste plăcinte, care mai apoi le pun într-un cuptor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Brașovenii și turiștii care vor veni aici trebuie să se desvate și cu tot felul de preparate tradiționale românești cum ar fi: grătare, mici, bulz, tocănuri. La mare căutare sunt și gogoșile. Avem aici o doamnă care pregătește gogoși pufoase care sunt prăjite. Zona aceasta este cunoscută și pentru agrement. În zonă este cel mai mare parc de aventură, dar și un lac unde turiștii care vin aici pot să se plimbe cu bărcuța.”

, transmite Adrian Jătăreanu, corespodent Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI