Vara nu s-a terminat, ba chiar, urmează, conform meteorologilor, să revină canicula. Așa că mersul la plajă revine în forță și mulți sunt cei care vor profita din plin de ultima lună de vară.

La piscină sau pe malul mării, relaxarea este binevenită oriunde, însă depinde mult de preferințe și de buget.

Citește și: VIDEO Ce faci in weekend, cu Claudia Costandiș. Peisaje mediteraneene în România

vară

Fată la piscină 

[Sursa foto: Freepik]

Tu cel alegi: piscină sau mare?

Și spunem asta pentru că piscinele de lux din Capitală se întrec în prețuri piperate cu ceea ce se găsește pe plajele de fițe din Mamaia.

De exemplu, conform observatornews.ro, o zi la piscină sau la mare te costă câteva sute de lei.

Concret, pentru o zi petrecută la una din piscinele de lux din nordul Bucureștiului, patru persoane vor plăti la finalul programului lor de relaxare 2.080 de lei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

În acest preț beneficiază de intrare, pentru care costul este de 300 de lei de persoană, o cafea, o apă, o pizza şi două beri reci la draft pentru fiecare persoană.

Beneficiile sunt multe, dar și prețurile sunt pe măsură, în funcție de ziua aleasă din săptămână și de locul preferat la piscină.

"Avem o zonă dedicată cuplurilor pentru care se plăteste o intrare pentru jumătate de zi de 600 de lei pentru weekend, iar pentru toată ziua 900 de lei.

În preţ oferim o sticlă de vin sau prosecco", spune Eugen, asistent manager.

Citește și: Ce trebuie să ai în geanta de plajă: 7 produse esenţiale

vară

Oameni la plajă

[Sursa foto: Freepik]

De cealaltă parte, relaxarea la malul mării pare a fi mai ieftină, chiar și dacă ne referim la plajele din nordul stațiunii Mamaia.

Fițele de pe nisip și briza mării nu depășesc 2000 de lei. Ba chiar, pentru aceleași servicii ca în nordul Bucureștiului, patru persoane vor plăti pentru o zi de relaxare 1.500 de lei.

Citeste si: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”- kfetele.ro

Citeste si: Întrebarea periculoasă la care Oana Niculescu Mizil nu a ezitat să răspundă: "Cât timp a rezistat fără amor?"- radioimpuls.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

Așadar, dacă mai adăugăm și costurile de drum, căci până la mare și înapoi ai nevoie de carburant, o zi la plajă tot iese mai ieftină dacă o petreci în Mamaia.

Însă, depinde de tine ce alegi: relaxarea la malul mării pe bani mai puțini sau la piscină unde poți sta mai mult cu patru ore, timp pe care-l petreci la volan dacă alegi să vizitezi Mamaia.

Doar că, trebuie spus și faptul că diferența de preț dintre cele două metode de relaxare, dacă o alegi pe cea ieftină, din Mamaia, ar putea să-ți aducă și o doză de adrenalină pe care la piscină nu o găsești: plimbarea cu skijet-ul pe mare sau să iei cursuri de kite boarding.

Dar depinde de plăcerile, banii și dorințele fiecăruia: relaxare și atât sau o combinație între plajă și distracție.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si