Prețurile au crescut enorm, iar oamenii caută locuri frumoase și mai ieftine  pentru a-și petrece vacanța. Într-o țară europeană, prețul șezlongului este de 20 de lei, o bere costă 6 lei, iar o ciorbă de pește 12 lei. Este un loc magnific în care te poți distra cu bani puțini și cu plaje de vis.

plaje albania

Plaje ieftine în Albania.

Citește si: Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Copiii și marea

Este bine știut faptul că prețurile pentru o vacanță în țară au crescut semnificativ. Însă în Europa există un loc cu plaje minunate și cu prețuri mici. Mai exact un șezlong este 20 de lei, o bere 6 lei și pentru o ciorbă de pește vei scoate din buzunar în jur de 12 lei. Te poți distra pe cinste cu bani mai puțini.

Țara din Europa, cu prețuri mici

Renumita țară este Albania. Este o destinație perfectă și vei găsi multe plaje frumoase. Locația a devenit deja o atracție pentru români.

Citește si: Anunț pentru turiști. Șezlongul devine gratuit

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În Durres, un oraș din Albania unde există și plajă, prețul pentru două șezlonguri cu umbrelă este de 500 de leke, echivalentul a 21 de lei, în timp ce în România pentru unul singur poți fi nevoit să plătești chiar și 60 de lei. De asemenea, aici nu vei da sume mari nici pe mâncare. Dacă o româncă a fost nevoită să dea 89 de lei pe o ciorbă de pește în Grecia, acolo costă doar 12 lei.

albania 2022

Albania - rai pentru turiști.

„O ciorbă de pește 12-16 lei, un platou serios cu fructe de mare costă 32 de lei, un gyros mare de pui sau porc 12 lei, o mâncare tradițională undeva la 16-20 de lei, o bere la halbă 6-8 lei”, a spus un turist.

Unii turiști mai norocoși nu trebuie să dea bani în plus pentru șezlong, deoarece sunt asigurate de hotelurile în care s-au cazat. Un alt român a transmis că o umbrelă și două șezlonguri costă în Sarande, Albania, 40 de lei. Cel mai mic preț pentru o cameră la hotel ar fi în jur de 100 de euro, dar oamenii economisesc mai mult pe plajă.

Citește si: Vacanțe ieftine pe plajele din Albania

„Umbrelă+ 2 șezlonguri – 1000 lek (40 de lei), o bere la bar – 200 lek (8 lei), parcare pentru cei care nu sunt cazați la hotel – 500 lek pentru o zi (20 de lei). Sincer, mă așteptam la prețuri mult mai mari având în vedere ca cea mai ieftină cameră în hotel am văzut ca depășește 100 euro”, a mărturisit un turist, potrivit romaniatv.net

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Celebra și apreciata plajă din Albania este Dhermi. Un loc plin de nisip fin, curat, are o apă azurie, dar și multe modalități de a te distra. Multe persoane merg acolo să se relaxeze, iar prețurile pentru cazare sunt destul de mici în comparație cu alte destinații.

În Albania găsești mâncare ieftină pe litoral, multe atracții turistice, iar prețurile sunt semnificativ mai mici decât în alte locuri. În prezent, a devenit o atracție pentru români.

Citește si: Ce pot face românii ca să evite infecțiile digestive și alte boli atunci când merg în vacanțe. Dr. Adrian Marinescu ne sfătuiește| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si