Biroul șerifului din Oscola County, SUA, a trimis o agentă sub acoperire care se dădea drept deținută în celula femeii, după ce a fost informat despre planul ei criminal.

Citește și: După aproape 30 de ani l-a prins pe ucigașul fiicei sale

Deținuta a căzut în capcana șerifului și a dat toate detaliile planului său diabolic.

Fotomodelul vroia moștenirea de 2 milioane dolari

Tânăra de 29 de ani era închisă într-o închisoare din Florida pentru că i-a amenințat cu uciderea pe foștii ei colegi de la Disney, potrivit Express.co.uk.

Fostă fotomodel, Tureygua Inaru ar fi încercat să angajeze alți deținuți pentru a-i ucide familia.

Tureygua Inaru, în vârstă de 29 de ani, din Orlando, a fost închisă din decembrie, dar acum se confruntă cu acuzații suplimentare într-un complot de crimă pentru obținerea unei moșteniri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ea este acuzată că a oferit 50.000 de dolari pentru fiecare crimă unor colege de penitenciar. 

Citește și: Un băiat de 14 ani a fost găsit mort într-un lac. Minorul fusese dat dispărut de familie

Femeia spera să scape de părinții și bunicii bogați, în speranța de a obține moștenirea ei de 2 milioane de dolari. Inaru este, de asemenea, acuzată că a folosit rețelele de socializare pentru a-l urmări cibernetic pe procurorul asistent Peter Francis Donnelly, care îi urmărea cazul.

Noi acuzații pe numele fotomodelului american

După descoperirea complotului ei malefic, Inaru se confruntă acum cu trei noi acuzații de tentativă de crimă și urmărire cibernetică.

Ea și-a întrebat colegele deținute dacă știu pe cineva care ar putea-o ajuta să-i ucidă părinții și bunicii, spunând că aceasta ar duce la primirea unei moșteniri în valoare de 2 milioane de dolari.

Citește și: Pietoni răniți de o mașină care a intrat în mulțime. Se vorbește despre un atentat terorist

Inaru a oferit adresa familiei sale și a oferit 50.000 de dolari pentru fiecare membru ucis oricărei persoane care ar comite crimele, potrivit declarației pe propria răspundere.

Unii deținuți au alertat personalul de securitate cu privire la cererea ei înfricoșătoare, care includea instrucțiuni precise despre cum să facă ca uciderile să pară un jaf.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Tânăra ar fi spus că dacă nu ar putea găsi pe nimeni care să comită crimele, „ar face-o cu plăcere singură”.

Potrivit dosarului ei, Inaru ar fi dorit moartea părinților din cauza unui presupus abuz sexual asupra ei și a fraților ei mai mici. Cu toate acestea, unul dintre membrii familiei ei a spus că tânăra „are nevoie de ajutor pentru sănătate mintală” în urma acuzațiilor.

Fotomodelul închis în penitenciarul din Florida riscă acum o pedeapsă mult mai aspră, potrivit autorităților americane. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si