Destinul a doi frați din capitală, unul de 19 ani, celălalt de 22, s-a frânt brusc pe un drum din Teleorman. Mai aveau puțin să ajungă la casa bunicilor când mașina în care erau a izbit violent două căruțe oprite în drum și nesemnalizate. Cei doi nu au avut nicio șansă, spun medicii, care i-au găsit azvârliți pe câmp, cu răni extrem de grave.

Autorităţile din Teleorman au activat, miercuri seară, Planul roşu de intervenţie. O mașină a acroșat o căruță. Există opt victime, iar patru sunt copii. Doi oameni au murit, iar traficul a fost blocat.

Citeste si: Cum poți economisi carburant. Află care sunt secretele

„În urma incidentului rutier au rezultat 8 victime, dintre care 4 adulți şi 4 copii. 4 copii şi 2 adulti, din atelajul hipo, sunt conştiente şi cooperante, cu multiple traumatisme, preluate de echipajele medicale SMURD şi SAJ pentru acordarea primului ajutor calificat şi transportarea la spitalele din Turnu Magurele şi Alexandria”, a transmis ISU Teleorman.

Accident rutier devastator

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 65A Piteşti-Turnu Măgurele, la ieşire din localitatea Putineiu, judeţul Teleorman, un autoturism a acroşat două atelaje hipo.

Potrivit primelor informaţii, două persoane au decedat, iar alte 6 persoane (1 adult şi 5 copii) au suferit leziuni, sunt conştiente şi primesc îngrijiri medicale la faţa locului”, a transmis Centrul Infotrafic.

Seara trecută traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate. S-a reluat circulația normală în 45-60 de minute.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Accidentul a avut loc, miercuri seară, pe DN 65, în zona localităţii Putineiu.

Citeste si: Haos pe Autostrada Soarelui. Patru mașini s-au ciocnit

plan-rosu-de-interventie-accident-teleorman
Accident rutier în Teleorman.[Sursa foto: news.ro]

În accident au fost implicate un autoturism şi un atelej hipo.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de raspuns la nivelul judeţului a fost activat Planul Rosu de Intervenţie. Din informaţiile primite pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, în urma accidentului sunt rezultate opt victime, dintre care două inconştiente”, a transmis IGSU.

Citeste si: Un bărbat de 44 de ani a murit la locul de muncă. El se ocupa cu spălatul geamurilor

La fata locului, echipajele operative au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 6 ambulanţe SMURD şi 8 ambulanţe SAJ.

Citeste si: Tragedie lângă Timișoara! Trei persoane au murit și alte patru au fost rănite, în urma unui accident rutier

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si