Close sidebar
Close sidebar

Plantă misterioasă care ”ar ucide” coronavirusul, descoperită în Africa! Președintele Madagascarului: ”Vom schimba istoria omenirii”

Madagascarul va demara o serie de teste științifice pentru un remediu împotriva COVID-19 bazat pe plante.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Republica Madagascar a surprins pe toată lumea, săptămâna trecută, când a anunțat, prin vocea președintelui Andry Rajoelina (45 de ani) că este aproape de a găsi un leac bazat pe plante care ucide coronavirusul și că descoperirea va schimba întreag aistorie a omenirii.

”Am primit o scrisoare care spune că Madagascarul deține un remediu care ar putea, și spun ”ar putea” pentru că va trebui dovedit acest lucru, să vindece coronavirusul”, a declarat președintele statului african la un post național de televiziune.

Președintele Rajoelina: ”Madagascarul va găsi remediul”

Rajoelina spune că noul tratament ”vindecă în totalitate coronavirusul” însă nu a dat detalii despre planta din care este realizat remediul, scrie Daily Mail.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

”Vom demara o serie de teste și sunt convins că Madagascarul va găsi remediul. Vom schimba istoria întregii omeniri”, a mai spus președintele, care a anunțat că oamenii de știință și laboratoarele din țară vor lua parte la acest proiect.

Organizația Mondială a Sănătății, rezervată față de leacurile pe bază de plante

Săptămâna trecută, în Madagscar erau confirmate 111 cazuri de infectări cu COVID-19 și un singur deces.

Președintele a declarat stare de urgență până pe 23 aprilie, au fost închise magazinele iar populația fost sfătuiră să rămână în casă.

Citeste si: Rafila: Nu cred că ne vom întoarce la viața de dinainte mai devreme de jumătatea anului viitor

Rajoelina nu e la primul anunț de acest gen. Anterior, el a mai vorbit despre un tratament alternativ pentru coronavirus care a primit critici din partea Organizației Mondiale a Sănătății.

El a spus atunci că pacienții infectați vor fi tratați cu uleiuri esențiale de ravintsara și vor primi alimente cu coținut ridicat de proteine, pe lângă tratamentul medical obișnuit.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI