”Fost concurent în sezonul trei al emisiunii Puterea Dragostei de pe Kanal D, David Andrei și iubita lui, Carina, au decis să mai facă un pas pentru consolidarea relației lor. Prin urmare, David a lăsat Brașovul pentru Baia Mare, acolo unde locuiește de puțin timp cu iubita sa, care de origine este tot din Baia Mare.”, scrie pe pagina de Instagram @viperele___vesele.

David de la Puterea Dragostei își dorește un copil

Cei doi îndrăgostiți și-au achiziționat un apartament cu 3 camere în Baia Mare, semn că au planuri mari de viitor împreună și se gândesc chiar la conceperea unui copil. Totodată, David și Carina par extrem de fericiți împreună, iar lucrurile par că merg toate ca pe roate. Asta reiese din pozele postate de către cei doi pe rețelele lor de socializare. 

David și Carina par extrem de fericiți împreună

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iubita lui Paul de la „Puterea Dragostei” arată incredibil după naștere

Cine este, de fapt, David de la Puterea Dragostei

Andrei David de la Puterea Dragostei este din originar din Brașov, este inginer în știința calculatoarelor, iar ca hobby practica dansul latino: salsa și bachata.

Cine este, de fapt, iubita lui David de la Puterea Dragostei

Carina este o tânără din Baia Mare, care a crescut în Spania până la vârsta de 16 ani.

Carina lucrează în domeniul medical, ca asistentă stomatolog, însă are și un job ca supervisor în industria hotelieră. De asemenea, în prezent, tânăra studiază managementul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

David și Carina

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Codruț Șerban de la „Puterea Dragostei” se autocaracterizează ca fiind posesiv și gelos

”Când a trebuit să ne mutăm din Spania în România. Nu știam să vorbesc bine română, nu puteam să mă împrietenesc. Nu înțelegeam mentalitatea oamenilor. Mi se păreau prea maturi copiii de-o vârstă cu mine. Mi se păreau mature și fetele. România înseamnă mai mult ca Spania. Londra e o țară foarte grea, nu ai viață socială. Sper să găsesc un băiat cu care să mă înțeleg, care să știe ce vrea de la viață. Numai ghinioane am avut.”, declara Carina anul trecut, pe vremea aceasta.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si