Daca cumva v-atri ales cu arsuri solare, atunci trebuie neaparat sa stiti ca cel mai eficient remediu impotriva lor este ceaiul verde. Dupa ce consumati acest preparat, nu aruncati pliculetele pentru ca ele reprezinta substante cu efect antioxidant si bacterian ce poate fi folosit ca remediu natural.

Umezeste si incalzeste putin pliculetele cu ceai verde si aplica-le pe zonele afectate. Ele vor reduce durerea si inflamatia si vor grabi vindecarea.
Tot aceste pliculete sunt ideala si contra muscaturilor de insecte sau chiar a vindecarii taieturilor sau zgarieturilor. Ele vor atenua senzatia de usturime si compusii din ceai vor dezinfecta si vor grabi vindecarea ranii.

Tot aceste pliculete cu ceai pot fi folosite daca ai pungi sub ochi sau ai ochii obositi si umflati. Lasa-le sa actioneze timp de 10 minute pe pleoapele inchise, iar rezultatele sunt garantate, noteaza cei de la romaniatv.net.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si