Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Ploaie de rachete asupra Ucrainei

Un atac masiv cu rachete a lovit Ucraina. Soldații ruși au lovit infrastructura energtică și ținte civile din mai multe orașe

Redactia Stirile Kanal D,

Ploaie de rachete asupra Ucrainei

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O adevărată ploaie de rachete s-a abătut asupra Ucrainei. Din Odesa, în sud, până în Harkov, în nord, și din Lvov, aflat în vestul țării, până în Kiev. Soldații ruși au aruncat, în total, 81 de rachete. Doar 34 dintre ele au fost doborâte de apărarea ucraineană. În premieră, Moscova a folosit și rachete hipersonice Kinjial. 6 astfel de dispoztive au adus moartea și pagube semnificative în Ucraina, care nu are tehnologia necesară pentru a intercepta dispozitivele.

Citește și: LIVE UPDATE Ziua 380 de război. Volodimir Zelenski, despre atacurille cu rachete și drone din Ucraina: "Nu există altă opțiune decât să câștigi"

15 rachete au lovit puternic orașul Harkov

În Lvov, cinci persoane au murit, după ce clădiri rezidențiale au fost distruse. Victime au fost și în Herson. Trei oameni, care se aflau într-o stație de autobuz, și-au pierdut viața. Și Harkovul a fost una dintre ținte. 15 rachete au lovit puternic orașul, care a rămas fără apă și căldură. 

Bombardamentele au lovit din nou centrala Zaporojie

Bombardamentele au decuplat din nou centrala Zaporojie de la alimentarea cu energie electrică. Nu este prima dată când centrala a fost atacată de ruși.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În continuare, autoritățile din Transnistria acuză Ucraina de o tentativă de asasinat asupra liderului regiunii autoproclamate. Kievul neagă vehement, iar Chișinăul verifică aceste acuzații.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI