Parca s-a revarsat Dunarea, la Galati! Ieri dupa-amiaza, o ploaie torentiala  a transformat  orasul intr-o piscina imensa

Au cazut 35- 40 de litri pe metrul patrat, iar canalizarile nu au mai facut fata. In mai multe cartiere din galati, apa ajungea chiar si la jumatate de metru. Cel mai mult au avut de suferit soferii, care s-au trezit cu masinile in mijlocul apelor si nu au mai putut sa inainteze

Vremea rea a stricat si distractia de pe litoral! Asa arata in aceasta dimineata statiunea Mamaia. Cele mai multe terase par inchise iar  plajele sunt goale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Dar romanul stie sa faca haz de necaz si se simte bine in orice situatie! Asta face si acest turist venit din Buzau. A gasit rapid o metoda simpla ca sa se incalzeasca.

Acesti baieti angajati la un fast-food din Statiune vad si partea plina a paharului. Macar o zi vor avea si ei un program mai lejer la munca!

E de inteles din moment ce turistii  s-au baricat in camerele de hotel, din cauza vremii mohorate care ne-aminteste parca de toamna.

" De la canicula am trecut brusc la vremea de toamna.  Ganditi-va, de zece ore ploua fara incetare, iar plajele, dupa cum bine puteti vedea, sunt pustii. insa, avem si o veste buna pentru turisti. Sambata si duminica vom avea parte de cer senin, la malul marii."
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si