Cele doua se inteleg de minune, isi spun toate secretele si merg impreuna la cumparaturi. Iata ce sfaturi ii da mama pentru alegerea tinutei!

Citeste si: VIDEO TULBURĂTOR! Un polițist a mers la magazinul unde lucra iubita lui și și-a tras un glonț în cap! Sinuciderea inexplicabilă care i-a marcat pe toți cei care l-au cunoscut!

Raluca Marina, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", recunoaste ca este norocoasa pentru ca are o mama de nota zece. Nu doar ca ii este alaturi si o ajuta cu sfaturi parintesti, dar se dovedeste a fi cea mai buna prietena.

"Noi avem o relatie foarte frumoasa ne spunem toate secretele ne stim secretele. Ma asculta dar eu nu sunt o mama drastica ...minunat si cuminte cum si-ar dori multe mame", spune mama Plusicai.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Părinții fetiței pe care patroana unui magazin a lovit-o cu borcanul de bulion în cap fac declarații cutremurătoare

Cand vine vorba de cumparaturi, cele doua se inteleg din priviri. Dornice sa fie mereu in pas cu moda, Raluca Marina si mama ei cauta ultimele tendinte pentru a-si reinnoi garderoba.

"Sunt balanta si sunt mai nehotarata.

Este foarte nehotarata. Abia ma imbrac pe mine dar pe mama, va dati seama.", spune Plusica.

"Ea are un stil mai tineresc mie imi place sa ma tin un pic dupa stilul ei si chiar tinem cont de parerea uneia alteia", explica doamna Aurelia.

Citeste si: Prima reacție a lui George Burcea după ce Andreea Bălan a fost operată, de urgență, din nou! EXCLUSIV

La 20 de ani, Raluca Marina este inzestrata de la natura cu forme care nu o lasa sa treaca neobservata si care o avantajeaza cand isi alege tinutele.

Desi a avut o aparitie memorabila in cadrul show-ului "Puterea Dragostei", Marina a fost cea care a decis sa paraseasca concursul. Acum tanara si-a gasit in cele din urma... dragostea! "Sunt foarte bine. Mi-am gasit un iubit foarte dragut sunt mandra se intelege si cu mama mea foarte bine. Imi place de el"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si