Close sidebar
Close sidebar

Plușica de la "Puterea Dragostei" s-a angajat la bancă. "Iubitul mă strigă prin casă 'doamna bancheriță'"

Schimbare profesională pentru o fostă concurentă de la Puterea Dragostei. După ce a slăbit surprinzător de mult în ultimul an, Plușica a devenit "bancheriță".

Razvan Ilie,

Plușica, după angajare la bancă, spune că iubitul ei o strigă prin casă "Doamna bancheriță" [Sursa foto: KanalD]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Frumoasa fostă concurentă de la show-ul "Puterea Dragostei", Raluca Marina Gheorghe, cunoscută ca "Plușica", s-a angajat recent la o bancă. Plușica a povestit că lucrează la un birou, treaba ei fiind să facă credite pentru persoane fizice, atât credite de nevoie personale, cât și ipotecare.

Citeste si: Jador, fostul concurent de la "Puterea Dragostei", rupe tăcerea. "Ea nu va veni la nunta mea"

Eram la bancă, cu mama. Mama o cunoaște pe directoare, și, din vorbă în vorbă, am aflat că se fac angajari. Chiar îmi plăcea acolo, în birou, mă gândeam că mi-ar plăcea să lucrez în asemenea loc ”, a dezvăluit Plușica de la Puterea Dragostei pentru Fanatik.ro.

Plușica a trecut cu bine de interviurile de angajare

Potrivit sursei citate, directoarea sucursalei bancare i-a propus să își depună un CV, așa că Plușica de la Puterea Dragostei a ajuns să dea interviurile necesare angajării și a reușit să impresioneze și să fie angajată în scurt timp.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”, declarații inedite: „Mi-a zis că umblu cu iubitul ei!”

Plușica de la Puterea Dragostei.: ”Iubitul meu e tare mândru de mine, chiar mă strigă prin casă `doamna bancheriță`. El m-a susținut întotdeauna și se bucură că am o asemenea meserie. Sunt plătită de bancă, nu din comisioane, iar asta îmi convine foarte m [Sursa foto: KanalD]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Plușica de la Puterea Dragostei a mai spus: ”Iubitul meu e tare mândru de mine, chiar mă strigă prin casă `doamna bancheriță`. El m-a susținut întotdeauna și se bucură că am o asemenea meserie.

Sunt plătită de bancă, nu din comisioane, iar asta îmi convine foarte mult”, a spus ea. 

Citeste si: O fostă concurentă de la Puterea Dragostei a ajuns de urgență la spital: ”Mă simt oribil”

Plușica, dezvăluiri despre iubitul ei

Raluca Marina, cunoscută drept fanii de la Puterea dragostei drept „Plușica”, a trecut printr-o schimbare spectaculoasă. Tânăra a slăbit și și-a schimbat culoarea părului, fiind acum brunetă.

Invitată nu cu mult timp în urmă în platoul Wowbiz, la emisiunea prezentată de Bianca Comănici și astrologul Ana Maria Ticea, Plușica a vorbit despre schimbările care au avut loc în viața ei în ultima perioadă.

Plușica de la Puterea dragostei este foarte fericită, după ce a cunoscut un bărbat alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții. Bruneta a mărturisit că relația celor doi merge foarte bine și vor să se căsătorească în acest an.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Imagini incendiare cu Mădălina de la „Puterea Dragostei”. Cum va reacționa George

Plușica a fost invitată în platoul Wowbiz [Sursa foto: KanalD]

„Am o relație stabilă, dar nu chiar să mă căsătoresc sau să fac copil acum. Dar, dacă mă cere, de ce nu. Îmi doresc, de ce să mint. Mă pregătesc de cununia civilă", a spus Plușica.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI