La trei luni după ce a părăsit Casa Dragostei, Plușica s-a întors la Istanbul. Raluca Marina, una dintre cele mai iubite concurente de la ”Puterea Dragostei” a fost văzută în Turcia, nu departe de locurile în care se filmează super-show-ul matrimonial de la Kanal D.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: De ce a atacat Israelul cu forțe terestre Libanul. Premierul Benjamin Netanyahu: ”Trăim momente de răscruce”- wowbiz.ro

De data aceasta, însă, Plușica nu a mai venit în căutarea iubirii ci a venit chiar cu iubitul ei. Alin, tânărul cu care voluptoasa blondă formează un cuplu de mai bine de o lună, apare în imaginile postate de fosta concurentă pe contul ei de socializare. Într-una dintre ele, cei doi se sărută chiar în fața celebrei Moscheei Imperiale a sultanului Ahmed din Istanbul.

Cine este Plușica de la Puterea Dragostei?

Citeste si: Cum arăta ”Pluşica” de la Puterea Dragostei la 19 ani! Acum e bombă sexy, atunci...

Raluca Marina, alias Plușica de la Puterea Dragostei, are 20 de ani și este de profesie hair-stylist.

La sfâșritul anului trecut, ea a participat la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, acolo unde a încercat să formeze un cuplu cu Daniel. Plușica nu s-a ales totuși cu o mare iubire, dar a devenit foarte populară. În prezent, ea lucrează la un salon de înfrumusețare dintr-un cartier rezidențial din Capitală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si