Sala Palatului! Locul in care performeaza cei mai cunoscuti artisti! Acum, langa afisele care anunta concerte cu Stefan Banica jr si Horia Brenciu si-a facut loc Traian Basescu.

Sala este plina ochi. Oamenii sunt echipati cu stegulete, iar un domn atrage atentia. Se agita ba in stanga, ba in dreapta, semn ca vrea sa iasa un eveniment perfect.

Domnul este cu ochii in patru si urechile ciulite la discursurile de pe scena. Cand se termina o fraza, sau se rosteste un cuvant cheie, el incepe turul scaunelor. Face semne. Cand sa se aplaude, cand sa se faca liniste. Iar cand pe scena urca insusi Traian Basescu, responsabilul cu atmosfera devine si mai atent!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Vitamina D e cea care stabilește legăturile în complicatul sistem imunitar. Ce înseamnă doza „de atac”- wowbiz.ro

Si fostul presedinte se pricepe la scenariu. Urca pe scena ca un adevarat artist, primeste un buchet de flori pe care mai apoi il arunca spre simpatizanti.

Iar discursul este cat se poate de mobilizator, desi in sondaje partidul sau nu sta tocmai bine.

"Va asigur ca am sentimentul victoriei, victorie pe care o vom botine impreuna si inca ceva aceste partid nu este partidul lui basescu, este partidul vostru", a declarat Traian Basescu.

„Peste 40 de zile il vom putea instala intr-un alt palat, il trimitem in Palatul Victoria", a declarat Valeriu Steriu.

Odata discursurile incheiate, sala se goleste. Simpatizantii asteapta si ei, momentul lor de glorie: "Ia-ma si pe mine! Ia-ma si pe mine! Jurubita! Giurgiu! Spuneti-mi cum vi s-a partu evenimentul? foarte bine! care e sloganul? sunt basist din 69".

Intrebata daca i-a placut, o doamna trecuta bine de anii tineretii a raspus: „foarte mult! La subiect si conform programului".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si